Dele, der arbejder hårdere

Originale Volvo-reservedele bliver ikke bare kvalitetssikret. De designes efter vores specifikationer og fremstilles efter vores kompromisløse standarder. Desuden bliver de yderst grundigt testet. De passer perfekt. Og de giver dig den ro i sindet, du fortjener. 

Du er aldrig langt væk fra den reservedel, du har brug for

Den rette reservedel på det rette sted til rette tid

Med vores netværk af værksteder på 140 markeder verden over er du aldrig langt fra reservedele og serviceydelser, der kan få dig tilbage på vejen. Og vores avancerede logistiksystem sikrer, at vi finder den reservedel, du har brug for, og leverer den med ægte Volvo-effektivitet.

Din driftstid er vores højeste prioritet.

Vi lover at producere i 15 år

Uanset hvilken Volvo-lastvogn du kører, eller hvornår du har købt den, prioriterer vi din driftstid højt. Derfor fortsætter vi med at fremstille og levere alle vigtige dele i mindst 15 år efter, at en lastvognsmodel er gået ud af produktion.

Find de reservedele, du har brug for – fra et udvalg med mere end 100.000

Find den perfekte del

Vi fremstiller og leverer mere end 100.000 originale Volvo reservedele. Og med vores komponentkatalog kan du let finde det, du skal bruge.

Søg i reservedelskataloget

Originale Volvo-reservedel – 12 måneder uden bekymringer

Vores reservedele er originale. Og vi er så overbeviste om, hvor gode de er, at vi giver dig 12 måneders garanti på dem med ubegrænset kilometertal.* 

Hvis en del svigter i løbet af de første 12 måneder på grund af en defekt, der er dækket af garantien, betaler vi for reparation eller udskiftning af delen. Hvis den blev købt og monteret på et Volvo Trucks-værksted, dækker garantien også monteringsarbejdet

og eventuelle følgeskader på andre komponenter på lastvognen. Vi dækker også udgifterne til vejhjælp, hvis en defekt, der er dækket af garantien, forårsager en driftsafbrydelse eller forringer lastvognens sikkerhed.

*Omfatter ikke filtre, friktionsmaterialer og forbrugsstoffer.

Volvo ombytningsdele

Volvo ombytningsdele er originale Volvo reservedele, der er blevet renoveret til original stand og fås til en konkurrencedygtig pris. Vi har nøjagtigt de samme kvalitetsstandarder for ombytningsdele som for helt nye reservedele. Og du får også nøjagtigt den samme garanti.

Vores sortiment af ombytningsdele er et af de mest omfattende på markedet. Du kan få alt fra luftkompressorer, styreenheder og koblingssæt til motorer, gearkasser, turboladere og fartskrivere. Du vil kunne lide prisen, og du kan regne med standarden.

VT

En del af det

Originale Volvo reservedele, ekspertservice og mekanikere, der gør tingene rigtigt første gang. Det hele begynder hos din Volvo Trucks-forhandler.

Find din lokale forhandler