Ingen genveje, ingen overraskelser: kun original service

Fremragende servicearbejde

Ingen servicerer din Volvo-lastvogn, helt som vi gør. Med os ved du, at tingene bliver gjort rigtigt. Ingen genveje. Ingen overraskelser. Vores mekanikere er certificerede eksperter. De har alt det nødvendige værktøj og alle de diagnose- og databasesystemer, de skal bruge. Og de bruger kun originale Volvo reservedele. Med Volvo ved du, at din lastvogn – og din virksomhed – får den service, I fortjener.

Få flere oplysninger om originale Volvo-reservedele
Forhindrer at mindre problemer udvikler sig til kostbare problemer

Forebyggende vedligeholdelse

Forebyggende vedligeholdelse er den bedste måde at undgå uplanlagte driftsafbrydelser på. Når vi udfører service, skifter vi filtre og smøremidler, og vi udfører en lang række justeringer og eftersyn, som løser småproblemer, inden de bliver store og dyre.

Mere om Volvo-servicekontrakter
Vi rådfører os med dig, så vi kan udvikle en serviceplan, der passer til dine behov

Din personlige plan

Vi tror ikke bare på forebyggende vedligeholdelse – vi tror på at skræddersy den til din lastvogn eller virksomhed. Her kommer vores gratis serviceplan ind i billedet. Et kort møde er alt, hvad vi skal bruge for at finde et perfekt vedligeholdelsesniveau for dig og udarbejde en serviceplan, der opfylder netop dine behov. Du kan dermed allerede på forhånd vide, hvornår lastvognen skal på værksted, og hvad det kommer til at koste.

VT

Et godt tilbud

Besøg din Volvo Trucks-forhandler for at få mere at vide om original Volvo service, og hvad den kan gøre for din virksomhed.

Find din lokale forhandler