Lastvognschaufførs udtalelse om førerhusets interiør

En hyldest til verdens lastvognschauffører

Hver eneste komponent og hver eneste plads er omhyggeligt designet til at øge din komfort – uanset om du sidder bag rattet, holder pause eller sover trygt i køjen.
Opbevaringsbokse i Volvo FH-førerhuset

Én kubikmeter ekstra plads

De lodrette A-stolper, den lavere motortunnel og det hævede loft giver en kubikmeter ekstra plads. Der er også gode nyheder til høje chauffører – ståhøjden er hele 220 cm.

Vil du have flere oplysninger? Se førerhusspecifikationerne

Masser af plads til dine ting

Der er nu 300 liter ekstra opbevaringsplads. De rummelige opbevaringsrum over forruden, under køjen, på bagvæggen og udvendigt kan tilpasses dine behov. Og der er også masser af gennemtænkte rum til mindre genstande.

Køjen i Volvo FH-førerhuset

Bredere og mere komfortabel seng

Underkøjen er 40 mm bredere i hovedenden og 55 mm hen over midten. Du kan endda vælge en køje, der kan hældes op til 55 grader manuelt eller elektronisk. Det er helt perfekt, når du slapper af, læser eller ser tv.

Den integrerede parkeringskøler I-ParkCool

Indbygget parkeringskølesystem

Fantastisk køling uden at gå på kompromis med førerhuspladsen eller aerodynamikken. I-ParkCool er et indbygget parkeringskølesystem, der kontrollerer temperaturen om natten og sparer brændstof om dagen.

Få mere at vide om I-ParkCool
Skab i Volvo FH-førerhuset

Elektrisk tørreskab

Det elektriske tørreskab kan monteres i overkøjen eller på førerhusets væg og giver dig mulighed for hurtigt at tørre tøj, håndklæder og sko. Det er også energieffektivt, støjsvagt og let at gemme væk.

Volvo FH-førerhuset set indefra

Gennemtænkt og komfortabelt styretøj

Det fuldt justerbare rat har et rathoved med en justeringsvinkel på 20°. Det gør kørslen mere komfortabel. Indstillingen styres let med en fodpedal, og rattet kan let skubbes til side ved ind- og udstigning.

Klassens bedste stol

Justeringsmulighederne for stolen er i verdensklasse. Du kan flytte den 24 cm fremad og bagud og 10 cm op eller ned. Det nye design giver også fremragende sidestøtte og bedre støtte til chauffører med lange ben.

Volvo FH-instrumentpanelet

ECC med luftkvalitetssensorer

Det elektroniske klimaanlæg har forbedrede luftventiler og en mængde sensorer og filtre, der renser luften, inden du indånder den. Resultatet er en helt enestående luftkvalitet, bedre afrimning og ingen træk.

System for service og infotainment

System for service og infotainment

Brugervenlig navigation, Dynafleet, forbedret kommunikation og lydanlæg i høj kvalitet. Volvo Trucks' integrerede system for serviceydelser og infotainment samler disse funktioner i én enkelt grænseflade – en syv-tommers touchskærm. Betjen den manuelt, via talekommandoer og med tryk på knapperne på rattet.

Nytænkning for førerhusoplevelsen.

Brugervenligt

Brugervenligt

Gør det lettere at styre serviceydelser og infotainment. Og mærk alle fordelene: en bedre og mere sikker køreoplevelse, lettere navigation og en mere effektiv flådeadministration.

Dette system kombinerer førerhusets lyd- og underholdningsenhed med Dynafleet og navigationsfunktionerne.

Integrationen af serviceydelser og infotainment betyder, at de er lette at betjene. Tryk på skærmen eller knapperne på rattet, eller brug blot din stemme. Du vælger bare det, der passer dig bedst.

Volvo FH-tagluge

Sikkerhedsbevidst tagluge

Soltagets tonede glas bidrager til den rummelige, lyse og luftige fornemmelse i førerhuset, og det fungerer også som nødluge. Det har solskærm og myggenet og kan som ekstraudstyr leveres med elektronisk styring.

360° visning indvendigt

Nedenfor kan du se en interaktiv oversigt over førerhuset indvendigt. Klik på tekstfelterne for at læse mere. Klik på "Fuld skærm" for at få en endnu bedre oplevelse. De beskrevne egenskaber og funktioner er generelle og kan adskille sig fra din lastvogn.  

Find din lokale forhandler

Lad, som om du er hjemme

Slå dig ned. Afprøv stolen. Og sengen. Kig i alle skabene. Du vil ikke tro, hvor meget plads der er.

Find din lokale forhandler