Produktskitse af softwarepakken Økonomi

Langturskøretøjspakke

• I-See, inklusive I-Cruise
• Tomgangssluk
• 24 V, 150 A generator
• Koblingsaktiveret 2-cyl. luftkompressor, 900 liter/min.

I-See. Den fremsynede andenpilot.
I-See husker de veje, du har kørt på. Når du kører ad en kendt rute, styrer den gearskiftene og hastigheden, så lastvognens bevægelsesenergi udnyttes maksimalt, hvilket giver en betydelig brændstofbesparelse.

Tomgangssluk. Spar brændstof, mens du holder stille.
Denne smarte funktion sørger for, at du sparer brændstof ved automatisk at slukke motoren efter to et halvt minuts tomgang.

Generator, 24 V, 150 A Større effekt for mindre brændstof
Den energieffektive generator bruger mindre brændstof til at oplade batterierne. Det er især nyttigt, hvis du bruger en masse strøm, f.eks. hvis du overnatter i førerhuset.

Koblingsaktiveret luftkompressor
Luftkompressoren frakobles automatisk koblingen, når der ikke er behov for den, hvilket betyder et lavere brændstofforbrug.

Få mere at vide om I-See
Produktskitse af softwarepakken Økonomi med I-See

Langtursservicepakke

• Fuel Advice
• Dynafleet: Brændstof & Miljø
• Chaufføruddannelse: Effektiv kørsel

Fuel Advice
Du får adgang til vores brændstofrådgivere, som er eksperter i at reducere brændstofforbruget. De sender dig hver måned brændstofrapporter med personlige råd til effektivitetsforbedringer. Du kan få flere råd hos vores engagerede helpdesk eller logge på webstedet for at finde flere tips og inspiration.

Dynafleet Brændstof & Miljø
Med vores flådestyringssystem kan du overvåge brændstofforbruget i realtid via en intuitiv webgrænseflade. Analysér tendenser, og se, hvor der kan ske forbedringer, ved hjælp af indbyggede rapporter om brændstof, chaufføradfærd og miljøpåvirkning.

Chaufføruddannelse: Effektiv kørsel
Dygtige chauffører har enorm betydning for brændstofeffektiviteten. Med kurset Effektiv kørsel lærer dine chauffører at køre effektivt og maksimere brændstofbesparelserne.

Få flere oplysninger om, hvad Dynafleet kan gøre for dig
Find din lokale forhandler

Få et godt tilbud

Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan forklare dig brændstoftilbuddet trin for trin. Kig forbi, eller ring.

Find din lokale forhandler