Høj søvnkvalitet er indbygget

I-ParkCool er specialdesignet, fabriksmonteret og fuldt integreret med lastvognens klimaanlæg. Når de høje dagtemperaturer falder om natten, aktiveres parkeringsvarmeren, så du uforstyrret kan sove ved din valgte temperatur, til det bliver morgen.

Strømbesparende køling

I-ParkCool er så effektiv, at den giver 1.000 W køleffekt hele natten. Og hvis du vil holde pause på en varm dag, kan du få et skud kølig luft på 2.500 W i op til en time.

Fuld ståhøjde i Volvo FH Globetrotter og Globetrotter XL

Få pladsen i førerhuset for dig selv

Vi havde bestemt ikke lyst til at bruge den ekstra kubikmeter førerhusplads i Volvo FH på at montere aircondition. Så det lod vi være med. I-Park Cool er integreret i klimaanlægget, så du får pladsen for dig selv.

Volvo FH16 dækket med is i ørkenen

Spild ikke de dyre brændstofdråber

Det er måske nok almindeligt at montere aircondition på førerhusets tag, men det er bestemt ikke nogen økonomisk løsning. I-Park Cool er indbygget, så aerodynamikken og brændstofforbruget ikke påvirkes.

Volvo FH-trækker med påhængsvogn parkeret i mørket

Få en god og stille nats søvn

I-Park Cool er 20 dB mindre støjende end andre aircondition-systemer. Det betyder 75 % mindre opfattet lyd, bedre søvn og en bedre morgen.

Find din lokale forhandler

Er det tid til at køle af?

Kig forbi din lokale Volvo Trucks-forhandler for at få en demonstration af I-Park Cool og flere oplysninger om den gennemtænkte Volvo FH.

Find din lokale forhandler