Enestående køreegenskaber

Nykonstruerede strukturer. Nyudviklet styretøj. Og chassisegenskaber, der er banebrydende i lastvognsbranchen. Da vi designede den nye Volvo FH, nøjedes vi ikke med at forbedre køreegenskaberne. Vi løftede dem til et helt nyt niveau.

Du bliver mere effektiv, når du kan køre med fuld kontrol og færre belastninger. Og det gør dig også sikrere. Så læn dig tilbage, spænd sikkerhedsselen, og nyd turen i en lastvogn, der nærmest føles sporty.

Lastvognens køreegenskaber kommer virkelig på prøve, når man møder en modkørende lastvogn i et sving med 80 km/t. I Volvo FH er det intet problem.

Stefan Axelsson

Køreegenskabsansvarlig, Volvo Trucks

Den individuelle forhjulsaffjedring og Volvo Dynamisk Styring i kombination giver dig en enestående stabilitet, kontrol og manøvredygtighed.

Banebrydende funktioner

To teknologier. To milepæle i lastvognsbranchen. Den individuelle forhjulsaffjedring og Volvo Dynamisk Styring giver dig stabilitet og kontrol uanset hastighed, og de gør det så let at manøvrere, at du kan gøre det med én finger. Sammen løfter de køreegenskaber for tunge lastvogne til et helt nyt niveau.

Oplev individuel forhjulsaffjedring
Forbedring af chassisaffjedringen og støddæmperne giver en behagelig kørsel

Alt er optimeret

Under kørslen kan små ændringer betyde store forbedringer. Vi har givet Volvo FH kraftigere fjedre og placeret dem bedre. Og vi har monteret støddæmperne i en ny vinkel for at føre stød væk fra chassiset. Alt i alt har vores optimeringer øget krængningsdæmpningen med 100 procent. Og du får en bundsolid, stabil og sikker kørsel på alle typer veje.

Udforsk vores andre chassisforbedringer
Find din lokale forhandler

Tag os ikke bare på ordet.

Besøg din lokale Volvo Trucks-forhandler, og oplev selv køreegenskaber i verdensklasse.

Find din lokale forhandler