Fuldt ud justerbart rat med justerbar ratstang

Volvo Dynamisk Styring

Styretøj. Drej. Juster konstant. Hver for sig er bevægelserne ret små, men gentagelserne har stor indvirkning på din krop. Halsen, ryggen og skuldrene tager det meste af belastningen ... eller det gjorde de i hvert fald. Med Volvo Dynamisk Styring kan du dreje rattet med én finger og dermed mindske trætheden med op til 85 %.

Volvo Dynamisk Styring
I-Shift-gearvælgeren

I-Shift

Den enkle, driftssikre og supereffektive I-Shift har forvandlet lastvognsbranchen. Ingen tung kobling, ingen gearstang, og hvert eneste gearskift times perfekt. Og så sparer den op til 5 % brændstof.

Skift til I-Shift
I-Shift med dobbeltkobling set fra motorsiden

I-Shift Dual Clutch

Med inspiration fra motorsportens verden sætter I-Shift med dobbeltkobling en helt ny standard. Den vælger det næste gear på forhånd, mens du
kører i det valgte gear. Den uafbrudte kraftoverførsel betyder, at du kommer hurtigt og let op i fart og kan holde hastigheden konstant i kuperet terræn – og dermed øge produktiviteten.

Udforsk I-Shift med dobbeltkobling
Work Remote-enheden

Chaufførvenlig pålæsning

Den elektronisk styrede luftaffjedring gør pålæsningen hurtigere, lettere og sikrere. Den kan huske højden af forskellige læsseramper. Den holder chassiset på ret køl. Den holder lastvognen i perfekt balance. Og den leveres med en fjernbetjening, du kan bruge med handsker på, så du kan holde styr på det hele både fra førerhuset, og mens du står uden for lastvognen.

Volvo FH Globetrotter XL-førerhus, orientalsk stil

Det perfekte miljø til arbejde og afslapning

Det nye førerhus har større højde. En ekstra kubikmeter plads. Og en masse nyskabende teknologier, f.eks. I-Park Cool, som gør timerne efter arbejde lige så støjsvage og komfortable som timerne på arbejde.

Volvo FH-chaufførens opbevaringsrum

Dynafleet – maksimer produktiviteten

Steder, laster og niveauer. Køretider. Emissionsrapporter. Brændstofforbrug. Dynafleet giver dig opdaterede data om hver lastvogn, du ejer, og hjælper dig således med at maksimere produktiviteten og træffe mere rentable beslutninger.

Nærbillede af Volvo FH-motoren

Utrolig trækkraft

D16-motoren er sværvægtsmesteren inden for langturstransport. 750 hestekræfter. 3.550 Nm moment. Og 90 % af momentet er tilgængeligt på et øjeblik. Motoren elsker at trække tunge laster i kuperet terræn. Og hvis du har brug for kraft til at være produktiv, vil du også elske den.

Find din lokale forhandler

Bliv mere produktiv

Tag en snak med din lokale Volvo Trucks-forhandler. Her kan du få hjælp til at få det optimale ud af hver kilometer.

Find din lokale forhandler