Tre effektvarianter til en række forskellige kørselsforhold

En skønhed på overfladen. Et udyr under motorhjelmen

Det er den mageløse D16K-motor, der adskiller Volvo FH16 fra de andre lastvogne i FH-serien. De tre varianter giver 550, 650 og 750 hk med op til 3.500 Nm moment. Og samtlige motorer overholder Euro 6.

Se nærmere på vores motorer
Nummererede designkarakteristika på Volvo FH16

Et mere karakteristisk design

Alle lastvogne i FH-serien har det samme udtryk, de samme linjer og de samme aerodynamiske kurver. På Volvo FH16 er de udvendige designdetaljer fremhævet. Og mest eksklusive.

1. Bagrude
De bageste sideruders form og toning fremhæver førerhusets elegante udseende.

2. Det nye sort
Farven på den nye FH16 er mørk. Virkelig mørk. Men under overfladen finder du fascinerende farvetoner. Vi kalder farven Mystic Fjord. Den skal ses.

3. Fokus på detaljerne
De små detaljer gør hele forskellen. Det forreste fodtrin, kølergrillen, dørhåndtagene og Volvo-jernsymbolet er udført i satin-krom.

4. Den store kølergrill 
Den karakteristiske kølergrill i mørk sølv gør et stort indtryk overalt. Spejlene og solskærmene har det samme førsteklasses udseende.

Førerhusets interiør

Nytænkt komfort

De eksklusive designdetaljer findes også i førerhuset på FH16.

Unikt stoledesign
Den karakteristiske førerstol har sit helt eget design og stoffer, der ikke findes på nogen andre stole. Det giver førerhusets interiør et førsteklasses indtryk. Betrækket fås i læder eller en kombination af læder og tekstil. Stolens design og de anvendte materialer er eksklusive i Volvo FH16.

Sort rat 
Det ravnesorte rat er udført i mørkt læder med kontrastsyninger, der matcher interiøret, og giver en jævn køreoplevelse. Og det fås kun til Volvo FH16. 

Førsteklasses
Indvendigt finder du flotte dørpaneler, vægpaneler, forkromet interiørudsmykning, gardiner, køjepolstring og ekstra dørlys. Sammen skaber disse elementer en luksuriøs atmosfære i førerhuset.

FH-serien

Volvo FH16 er den kraftigste lastvogn i FH-serien. Men den byder på mere end råstyrke. 100 % driftstid. Forbedret produktivitet. Uovertruffen brændstoføkonomi.

Udforsk alle funktionerne i den nye Volvo FH-serie  > 

Find din lokale forhandler

Prøv det.

Hvis noget af dette har vækket din interesse, kan du bruger forhandleren til at finde ud af, hvor du selv kan se en. Din lokale forhandler viser dig meget gerne hele vejen rundt om lastvognen.

Find din lokale forhandler