Ergonomisk designet kørekabine

Vi tænker på ergonomien

Instrumenter. Gearskift. Betjeningsknapper. Opbevaring. I Volvo FL er alt, hvad du skal bruge, nøjagtigt hvor du skal bruge det – og det er let at nå. Det betyder færre bevægelser. Færre stræk og færre belastninger. Dine hænder tilbringer mere tid på rattet, og dine øjne bliver på vejen.

Komfortabel og sikker førerstol

Førerstolen

Det er her, du tilbringer hele din dag. Derfor skal den være perfekt. Vi har nydesignet stolen i Volvo FL, så den er sikrere, flottere og mere slidstærk. Vi har forbedret forankringen. Nakkestøtten og sikkerhedsselen er nu integreret. Og de kraftige, slidstærke tekstiler matcher resten af interiøret. 

Masser af plads til alle dine ting

Masser af plads til dine ting

I instrumentpanelet. I dørene. Over dit hoved. Mellem stolene. Når du ser dig om i førerhuset på Volvo FL, vil du opdage masser af opbevaringsplads. Og du kan endda tilføje endnu mere.

360° visning indvendigt

Nedenfor kan du se en interaktiv oversigt over førerhuset. Klik på tekstfelterne for at læse mere. Klik på "Fuld skærm" for at få en endnu bedre oplevelse. De beskrevne egenskaber og funktioner er generelle og kan adskille sig fra din lastvogn.

Find din lokale forhandler

Oplev selv komforten

Besøg din lokale Volvo Trucks-forhandler, og oplev et førerhus, der er designet med dig som udgangspunkt.

Find din lokale forhandler