Volvo FL: Hjælper med at beskytte alle trafikanter

Volvos sikkerhedsførerhus

Førerhuset på Volvo FL er udviklet til at beskytte dig. Og de øvrige trafikanter. Kollisionstests, barrieretests, crashtests – det har bestået dem alle. Den nydesignede stol er forankret til gulvet og forstærket. De integrerede sikkerhedsseler og nakkestøtter har førsteklasses brudstyrke. Og vores underkøringsværn for og bag forhindrer personbiler i at blive kilet fast under lastvognen i tilfælde af sammenstød.

Oplev Volvos sikkerhedsførerhus
Volvos elektroniske stabilitetsprogram

Elektronisk stabilitetsprogram (ESP)

ESP øger sikkerheden og retningsstabiliteten for lastvognen under vanskelige kørselsforhold og hjælper dig med at undgå, at lastvognen ruller rundt. Og systemet er standardudstyr på Volvo FL, så du får forbedrede køreegenskaber og højere sikkerhed lige fra starten.

Video, der forklarer fordelene ved sporassistenten

Sporassistent

En hyppig årsag til alvorlige ulykker er, når køretøjer utilsigtet forlader deres bane. Det sker alt for ofte efter vores mening. Sporassistenten følger markeringerne på vejen ved hjælp af et kamera og giver dig besked, hvis du kommer til at køre over dem.
Volvo FL: se mere – og bliv set

Se mere. Bliv set. Vær sikker

De gennemtænkte spejle minimerer blinde vinkler. Og LED-kørelyset foran gør lastvognen ekstra synlig. Det er godt nyt for dig – og for midtbyens cyklister og fodgængere.

VT

Tag sikkerheden alvorligt

Din lokale Volvo Trucks-forhandler er klar til at fortælle dig mere om alle de avancerede sikkerhedsfunktioner på Volvo FL.

Find din lokale forhandler