Volvo FM-kontor

Træd ind på kontoret

Afdæmpet, professionel og virkelig veludstyret – en arbejdsplads, hvor du virkelig har lyst til at tilbringe en masse tid. Vi har nøje udvalgt farverne og materialerne. Instrumentpanelet beskriver en elegant bue gennem førerhuset. Og den ekstra brede forrude giver dig et fremragende overblik over vejen.

Det nye instrumentpanel i Volvo FM

Alt inden for rækkevidde

Du behøver ikke at læne dig til siden. Du behøver ikke at strække dig. Du behøver ikke at se væk fra vejen. I Volvo FM er alle dine instrumenter nøjagtigt, hvor du har brug for dem. Vigtige oplysninger kan ses med et hurtigt øjekast. Og mange af knapperne kan flyttes, så de funktioner, du bruger mest, er lige ved hånden. 

Der er masser af opbevaringsmuligheder i den nye Volvo FM.

Masser af plads til dine ting

Fra kuglepenne og clipboards til din telefon og din yndlingskop – ofte er det de små ting, der hjælper en til at få arbejdet fra hånden. Derfor har vi sørget for masser af nyttig opbevaringsplads. De rummelige opbevaringsrum over forruden, under køjen, på bagvæggen og udvendigt kan tilpasses dine behov. Og der er masser af nye rum til at holde styr på f.eks. papirer. Der er endda en pc-holder, en papirkurv og en holder til tolitersflasker, der kan klappes ud og ind.

Den nye komfortable førerstol i Volvo FM

Sidder du godt?

Den nye førerstol giver dig bedre støtte, indstillingsmuligheder og benplads. Den kan flyttes 20 cm frem og tilbage og 10 cm i højden. Og dens nye polstring gør den mere komfortabel end nogensinde før

Rat, der kan justeres og vippes, i Volvo FM

Den perfekte kørestilling

Rattet kan justeres 90 mm lodret og vippes op til 28 grader. Indstillingen styres let med en fodpedal, og rattet kan let foldes til siden ved ind- og udstigning. Det ergonomiske design giver dig flere muligheder for at holde på rattet, så du sidder godt hele dagen. Og hvis du vil have lidt ekstra luksus, kan du få et læderrat.

360° visning indvendigt

Nedenfor kan du se en interaktiv oversigt over førerhuset indvendigt. Klik på tekstfelterne for at læse mere. Klik på "Fuld skærm" for at få en endnu bedre oplevelse. De beskrevne egenskaber og funktioner er generelle og kan adskille sig fra din lastvogn.

Find din lokale forhandler

Få det godt

Find din kørestilling. Afprøv sengen. Nyd udsynet. Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan præsentere dig for hver eneste lille detalje i førerhuset på Volvo FM.

Find din lokale forhandler