Interiøret i Volvo FMX i Raven

Den er ikke sort. Den er Raven

Vi har skabt en elegant sortbrun farve specifikt til interiøret i Volvo FMX. Og vi har kaldt den Raven. Den er mindre modtagelig over for pletter, hvilket gør den perfekt til byggepladser.

Instrumenter: altid lige ved hånden

Information ved et øjekast

På instrumentpanelet kan du let se alle vigtige oplysninger, og de knapper, der ikke bruges så ofte, er længere væk. Med de fleksible kontakter kan du vælge, hvilke funktioner der skal være nærmest rattet.

Instrumentpanelet

Funktioner lige ved hånden

Flere funktioner er blevet flyttet fra stilkkontakterne til betjeningsknapperne, der findes i rattet. De er logisk grupperet efter deres funktioner, og det er nemt for fingrene at finde dem.

Masser af opbevaringsplads

Masser af plads til dine ting

De rummelige opbevaringsrum over forruden, under køjen, på bagvæggen og udvendigt kan tilpasses dine behov. Det elektriske tørreskab kan monteres i overkøjen eller på førerhusets væg og giver dig mulighed for hurtigt at tørre tøj, håndklæder og sko.

Der er også masser af nye rum til at holde styr på f.eks. papirer. Det indbyggede åbne opbevaringsrum i instrumentpanelets overside er perfekt til forskellige småting. Der er plads til kuglepenne, din telefon og en USB-nøgle. Der er endda en flaskeholder, der kan klappes ud og ind.

Et ergonomisk ratdesign

Et fremragende rat

Det nye rat er let at justere og giver dig bedre plads til knæene. Det ergonomiske ratdesign giver dig flere muligheder for at holde på rattet, så du sidder godt hele dagen. Og hvis du vil have lidt ekstra luksus, kan du få et læderrat.

Den nye førerstol

En enestående stol

Den nye chaufførstol giver dig bedre støtte, indstillingsmuligheder og benplads, og den kan justeres 20 cm frem og tilbage og 10 cm i højden. Den nye polstring gør den mere komfortabel end nogensinde, og du kan vælge mellem fire forskellige indtræk.

En rummelig underkøje

En god nats søvn

Gå ikke på kompromis med din søvn, selv om du skal sove i førerhuset. Den nederste køje er 70 cm bred, har 16 cm pocket-fjedre og fås i tre forskellige hårdheder. Og du kan styre lyset i kabinen, vækkeuret, parkeringsvarmeren, lydanlægget, ruder og låse uden at forlade sengen.

360° visning indvendigt

Nedenfor kan du se en interaktiv oversigt over førerhuset indvendigt. Klik på tekstfelterne for at læse mere. Klik på "Fuld skærm" for at få en endnu bedre oplevelse. De beskrevne egenskaber og funktioner er generelle og kan adskille sig fra din lastvogn.

VT

Stig ind, og bliv forelsket

Kontakt din lokale Volvo Trucks-forhandler for at se førerhuset på Volvo FMX. Han vil med glæde give dig en rundvisning.

Find din lokale forhandler