Trucks

Danmark

×
Få oplysninger om karrieremuligheder hos Volvo Trucks

Elsk dit arbejde

Karriere i Volvo Trucks

Vi vil gerne have dig til at elske det, du arbejder med, og spille en aktiv rolle i vores fremtid. Derfor arbejder vi hårdt på at udvikle en inspirerende virksomhedskultur. En kultur, der hjælper dig til at udvikle dine færdigheder, din viden og din kreativitet. For succes for dig betyder succes for os alle.

Er du klar til at dele dit talent og din entusiasme med os?

Ledig stilling: Parts Manager

Har du lyst til at stå i spidsen for hele reservedelsområdet i Volvo Trucks Danmark? Og har du kvalifikationerne til, i samarbejde med dit team, at sætte retningen og påtage dig ansvaret for et område med potentiale og plads til udvikling? Så er stillingen som Parts Manager måske dit næste job.

 

Din rolle

Du får som Parts Manager ansvar for reservedelssalget til vores forhandlernetværk i hele landet. Dit fokus rettes i den forbindelse både mod vores private forhandlere samt vores egne 7 truck-centre. Du får direkte ledelsesansvar for 3 medarbejdere og refererer til Volvo Danmarks servicemarkedsdirektør. Du bliver en tæt sparringspartner med servicemarkedsdirektøren.

 

Vi har brug for dine kompetencer

I en udadvendt, sparrende og salgsorienteret rolle som denne forventes det, at du er skarp på flere parametre. Din tilgang til mennesker skal være åben og relationsskabende med en vis pondus.

Du vil i rollen blive en bærende kræft i at sikre fortsat vækst på reservedelssalget i Danmark. Dette kræver, at du har modet til at sætte en fælles retning, men med respekt for forskellighed.

 

Vi forventer, at du:

  • Har relevant salgserfaring
  • Har ledelseserfaring og en lederstil, der matcher vores kultur (se nedenfor)
  • Er en teamspiller på alle niveauer i organisationen
  • Er en humørfyldt og omgængelig person

 

Vi står over for et generationsskifte, hvor vores nuværende Parts Manager overgår til en anden stilling internt i Parts-afdelingen. Der vil derfor være mulighed for solid oplæring i rollen.

 

Læs mere og ansøg her

 

Volvo trucks about us career female driver

Hurtige karrierelinks

 

Se ledige stillinger globalt

Se alle oplysninger om jobmuligheder og nyheder globalt

Få mere at vide hos de folk, der ved noget om tingene


Vores Volvo Trucks-forhandlere ved alt om vores virksomhed og vores kerneværdier. Hvorfor ikke tage en snak med dem?