Volvo Trucks

Danmark

×
Produktchef Renault Master

Lars

Lars er produktchef for Renault Trucks LCV (Light Commercial Vehicles). 

 

"Et rigtig godt sted at være med gode kollegaer og et godt samarbejdsmiljø, hvor der tages hensyn til den enkeltes udvikling".

Lars

Produktchef - LCV - hos Renault Trucks

Hvor lang tid har du arbejdet hos Volvo Trucks?

”1,5 år. Men har 12 års erfaring inden for varebilsbranchen, da jeg tidligere har arbejdet hos en anden varebilsimportør inden jeg kom til Volvo Danmark og blev ansvarlig for Renault Trucks lette køretøjer.

Uddannelse:
Cand. Merc.

Hvorfor kan du godt lide at arbejde hos Volvo?
”Det er en god arbejdsplads med mange spændende udviklingsmuligheder og arbejdsopgaver. Samtidig er det en super spændende branche at være en del af, og som vil være under forandring de kommende år med indførelsen af nye alternative brændstofformer som elektricitet, gas og hybrid”.

Vil du anbefale andre at arbejde her?
"Helt sikkert, det er et rigtigt godt sted at være med gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø, hvor der tages hensyn til den enkeltes udvikling. Samtidig er der et godt samarbejde på tværs af de forskellige afdelinger".

Fortæl hvad du mener, der kendetegner Volvo Trucks som en god arbejdsplads:
"Det er en super interessant branche og Volvo Danmark har 2 super stærke brands som det er rigtig spændende at arbejde med. Samtidig er det utroligt spændende at arbejde i en meget stor international virksomhed med kollegaer i andre lande."