Volvo Trucks

Danmark

×

Gå efter det, du brænder for

ALT ER VIGTIGT

Hvad vil du have ud af dit job som tekniker? Uden endnu at kende dig, regner vi med, at du vil sætte pris på at arbejde med avanceret teknologi, der hjælper dig med at udvikle dig. At du gerne vil repræsentere et brand, hvis brancheførende innovationer gør dig stolt. Og at du forventer at få chancen for at skabe dig en karriere, mens du gør det. For ikke at nævne at få mulighed for at blive del af et team med fantastiske kolleger. Hvis du er som os og synes, alt dette er vigtigt for dig, er Volvo Trucks stedet for dig. Ansøg om et job som tekniker nu for at gå efter dette. 

Mød Reza Fra Sverige

Han er en ægte pioner med en klar ambition i livet: At udvikle sig gennem uddannelse. Finder de miljøer og den virksomhed, hvor han kan udvikle sig. Får mest muligt ud af det, han brænder for.

Navn: Reza Ibrahimi
 

Alder: 21
 

Familie: Mor og søskende
 

Bosiddende: Lund, Sverige
 

Arbejder som: Tekniker hos Volvo Trucks-forhandleren i Malmø, Sverige
 

Fritidsinteresser: Fodbold, rejser
 

Faglige interesser: Avanceret teknologi, problemløsning, udvikling

Mød Daniel Fra Tyskland

Han er motorfanatiker med en passion for fart og ydeevne. Han er også familiefar, tager ansvar og laver planer for fremtiden.

Navn: Daniel Fröhlich
 

Alder: 30
 

Familie: Kone og datter
 

Bosiddende: Bergheim, Tyskland
 

Arbejder som: Tekniker hos Volvo Trucks-forhandler i Frechen, Tyskland
 

Fritidsinteresser: motorcykel, familieliv
 

Faglige interesser: Motorteknologi, bæredygtighed, udvikling

Mød Richie Fra Storbritannien

Han er en social fyr med en plan. Tager bevidste valg for at udvikle sig og er parat til at arbejde hårdt for at opnå resultater. Uden at miste kontakten med gamle venner.

Navn: Richie Barlow
 

Alder: 24
 

Familie: Forældre, søster og hendes familie
 

Bosiddende: Southampton
 

Arbejder som: Tekniker hos en af Volvo Trucks-forhandlerne i London, Storbritannien
 

Fritidsinteresser: Mountainbiking, at hænge ud med vennerne
 

Faglige interesser: Højtydende køretøjer, teamwork, udvikling

Mød Ladislav fra Slovakiet

Han er familiefar med styr på prioriteringerne. At skabe et hjem til sin familie og en karriere, der holder ham teknisk på forkant. Skubber altid på for at blive endnu bedre.

Navn: Ladislav Pliška
 

Alder: 36
 

Familie: Kone, søn og datter
 

Bopæl: Žiar nad Hronom
 

Arbejder som: Tekniker i Volvo Truck Center i Zvolen, Slovakiet
 

Fritidsinteresser: Familien, at arbejde på deres nye hus
 

Faglige interesser: Telematik, diagnostik, udvikling

Velkommen til Volvo Trucks – udforsk alt, hvad der betyder noget

Vi ved, at du tager din karriere alvorligt, og det gør vi også. Udforsk vores tilbud, og gå efter alt det, der betyder noget.

Bliv en del af branchens ledere 

Volvo Trucks er en af de største producenter af tunge lastbiler i verden, og vi har stået i spidsen for transportindustriens udvikling i årtier med vores banebrydende innovationer. Sammen med dig skubber vi endnu mere bag på udviklingen. 

 

Arbejd med lastbiler forrest i den teknologiske udvikling 

Volvos lastbiler er berømte for deres enestående kvalitet og ydeevne. Bliv en del af vores team, og få førstehåndsviden om teknologien, der vil gøre morgendagens transporter endnu mere sikre, rene og effektive. 

 

Arbejd på et moderne værksted 

Værkstederne i Volvo Trucks-forhandlernetværket er designet omkring de mennesker, der arbejder på dem. Her kommer du til at arbejde med de nyeste analyser, værktøjer og udstyr. Vores ambition er at skabe det mest professionelle og behagelige arbejdsmiljø i branchen. 

 

Skab en karriere inden for udvikling 

Den eneste konstante ting hos Volvo Trucks er udvikling. Når du arbejder for os, har du mulighed for at deltage i vores kontinuerlige uddannelsesprogram. Eller rettere, det forventer vi, at du deltager i. For vi udvikler os kun, hvis du gør det. 

Få en fair aftale 

Hos Volvo Trucks tror vi på at belønne dygtighed og engagement. Vi ved også, at tilfredse medarbejdere præsterer bedre, og det er derfor, vi tilbyder konkurrencedygtige lønninger samt omfattende fordelspakker, der sikrer og beriger dit liv. 

 

Få en enestående balance mellem arbejde og fritid 

Vi værdsætter, at der er mere i dit liv end arbejde. Så vi gør vores yderste for at tilbyde dig arbejdsvilkår, der respekterer dit familieliv og understøtter en sund livsstil. Vores tilgang til bæredygtighed handler om mere end vores køretøjer. 

 

Udvikl dig gennem progressive værdier  

Vi ønsker, at du tager en aktiv rolle i vores virksomhed, og derfor arbejder vi hårdt for at skabe et miljø, der inspirerer dig til at bidrage. Vi ønsker, at din stemme høres, og at dine idéer tages alvorligt. Hos Volvo Trucks er respekt for alle en given ting. 

 

Bliv del af et fantastisk team 

Hos Volvo Trucks arbejder du sammen med fantastiske mennesker fra alle samfundslag. Sammen vil I bruge jeres evner og erfaringer til at udføre opgaverne. Deling af inspirerende udfordringer og et fantastisk fællesskab. 

Beviser for Driving Progress

Volvo gav verdenen trepunktsselen, sikkerhedsførerhuset og den stadig uovertrufne I-Shift-gearkasse. Med vores kontinuerlige teknologiudvikling driver vi hele tid transportindustrien fremad.

Født i Sverige

Volvo Trucks stammer fra nord, hvor klimaet er hårdt, og det kræver beslutsomhed og hårdt arbejde for at overleve.

Få mere at vide hos de folk, der ved noget om tingene


Vores Volvo Trucks-forhandlere ved alt om vores virksomhed og vores kerneværdier. Hvorfor ikke tage en snak med dem?