Trucks

×

HVER DRÅBE TÆLLER

Hver Dråbe Tæller

En procent her og en procent der – det bliver hurtigt til en betydelig besparelse. Det er tanken bag vores filosofi. Vi er konstant på udkig efter nye løsninger, der kan få vores lastvogne til at køre længere på literen, påvirke miljøet mindre og gøre bundlinjen pænere. Det er en langsigtet forpligtelse, og vi har i sinde at blive ved med at arbejde på at forbedre brændstofeffektiviteten for alle vores produkter og serviceydelser.
For hver dråbe tæller.

Reducer Dit Brændstofforbrug Med Fuel Advice

Fuel Advice er en rådgivningsservice, som aldrig svigter. Når chaufføren først ved, hvordan han skal køre brændstofeffektivt, er nøglen til succes løbende opfølgning.

Fuel Advice hjælper med dette. De regelmæssige rapporter og personlige analyser gør det let at sikre, at der opnås en god brændstoføkonomi, også på langt sigt.

Læs mere om, hvordan Fuel Advice kan hjælpe dig. 

Den optimale brændstofeffektivitet

Hvis du bruger Dynafleet i kombination med chaufføruddannelse, kan du spare op til fem procent brændstof. Dynafleet giver dig opdaterede oplysninger om alt, du har brug for at vide om din flåde, og chaufføruddannelsen hjælper chaufførerne til at få en mere sikker og smart kørsel og bruge mindre brændstof.

Dynafleet fås nu som en app til iPhone, så du til enhver tid kan få adgang til alle flådeoplysninger.

Få flere oplysninger om Dynafleet

I-Shift – Spar Brændstof Med Maksimal Ydelse

I-Shift reducerer brændstofforbruget med op til tre procent sammenlignet med en manuel gearkasse. Det er den mest avancerede løsning på markedet.

I-Shift ved, hvordan der opnås optimal ydelse fra din lastvogn, da den holder styr på lastvognens vægt, vejens hældning, hastigheden og acceleration.

Se, hvordan du kan spare brændstof med I-Shift

Skær gennem vinden med spoilerpakken

Spoilerpakken kan forbedre din brændstoføkonomi med helt op til ti procent. Den reducerer turbulens, minimerer luftmodstanden og afleder vinden fra påhængsvognen.

I tillæg til de lavere brændstofomkostninger er CO2-emissionerne naturligvis reduceret tilsvarende.

Se, hvordan du kan spare brændstof med den forbedrede aerodynamik.

I-See – husker for at spare dig brændstof

Fra det øjeblik kørslen går i gang, kan I-See spare op til fem procent brændstof. Den husker de veje, du har kørt ad, og kender dem, du ikke har kørt på før. I-See bruger oplysninger om topografien til at styre hastighed og gearskift for at sikre dig den allerbedste brændstofeffektivitet.

Få flere oplysninger om de seks trin i I-See

Chaufføruddannelse

"De kører den samme rute, udfører det samme job og på samme tid – bare mere effektivt."

Få mere at vide om chaufføruddannelse

Original Volvo Service

Opretholdelsen af en god brændstofeffektivitet afhænger af gode chauffører og support fra dygtige mekanikere, som ikke blot kender lastvognen ud og ind, men også sikrer, at du får mest muligt ud af den.

Få flere oplysninger om Original Volvo Service

Download

Brochure Hver Dråbe Tæller