Volvo Trucks

Danmark

×

OPERATIONAL DEVELOPMENT ADVISOR

 

Har du stor passion for at drive udviklingsprocesser samt gåpåmod til at påtage dig rollen som den primære drivkraft i arbejdet med optimering af Volvos serviceforretning i Danmark?

Vi søger lige nu en udviklingskonsulent, der skal stå i spidsen for at drive diverse optimeringsprocesser og dermed sikre, at Volvos værksteder, gennem ensrettede processer, drives på optimal vis.

 

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

 • Udvikling og optimering af operationelle processer og værktøjer på værkstederne samt i diverse systemer
 • Analysere forretningsresultater og komme med evt. forbedringsforslag til fremtidige processer og tiltag
 • Opfølgning med værkstederne på kommende- og igangsatte processer
 • Uddanne værkstedspersonale ved implementering og brug af diverse systemer
 • Deltagelse i relevante netværksmøder i Volvo AB og Volvo Danmark regi
   

Din baggrund er ikke entydig, men vi forventer, at du:

 • Er administrativt stærk og har solide kompetencer i Office-pakken, herunder superbruger i Excel
 • Har erfaring med at identificere forbedringer samt at planlægge og bistå implementeringen af disse
 • Er analytisk stærk og i stand til at omsætte analyse til handlinger
 • Har en god forretningsforståelse, så du formår at udføre dine opgaver med afsæt i virksomhedens interesser
 • Er god til engelsk i skrift og tale

 

Du vil i rollen opnå succes gennem et solidt samarbejde med kunder, værksteder og kolleger og derfor er det altafgørende, at du evner at opbygge sunde relationer til alle du omgås ved helt naturligt at skabe respekt og tillid omkring din person. For at nå i mål med ovenstående opgaver er det vigtigt at din tilgang til opgaveløsningen er struktureret, og at du samtidigt er drivende, vedholdende og kvalitetsbevidst. Det er vigtigt, at du arbejder med et fremsynet afsæt og med et helheds- og løsningsorienteret perspektiv.

Hvorfor vælge os?

Hos Volvo Danmark mærker du den såkaldte ”Volvo-ånd”, som definerer kulturen. Det betyder, at der er højt til loftet og et uformelt miljø, hvor vi fører en åben dialog med respekt for hinanden. Vores kultur giver plads til at alle kan komme med konstruktive input og gode ideer, så vi i fællesskab opnår de bedst mulige resultater og det bedst mulige arbejdsmiljø. Denne kultur og din personlighed skal matche hinanden, da en god kemi er afgørende for, at vi sammen kan lykkes og komme i mål.

Vi ynder at udvikle vores medarbejdere og er desuden en del af en koncern, der åbner muligheder for at gøre karriere internt. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, pension, sundhedsforsikring samt kantineordning. Du vil som Operational Developer få base på vores nyligt byggede hovedkontor i Taastrup.

Er vi det rette match?

Send din ansøgning og CV og Søg jobbet senest den 8. maj 2022.

 

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Retail Development Manager, Jeanita Sørensen på telefon 61 82 78 81.