Tag skridtet

Karrieremuligheder

For os er det medarbejderne, som gør forskellen, og som gør os til en succes. Vi søger jævnligt nye, dygtige medarbejdere, som ønsker at arbejde med kunderelationer i et dynamisk miljø. Er du den, vi søger? Du er altid velkommen til at kontakte os, uanset om vi har en ledig stilling, som passer dig, så ved man aldrig, hvad der kan komme af muligheder i fremtiden. Send en mail til hr2@@volvo.com.   

På samme måde, som du kan gøre en forskel for os, så kan vi gøre en forskel for dig. Hos os er dine karrieremuligheder næsten uendelige. Vil du have en karriere inden for Volvokoncernen, lokalt eller globalt, så ligger alle veje åbne for dig, som tør tage skridtet.

Mød mekanikeren Richie

Mød mekanikeren Richie

Når man har været vild med mekanik og køretøjer fra lille af - hvorfor så ikke gå efter en af de eftertragtede jobmuligheder? 

 

At være mekaniker hos Volvo Trucks gør arbejdsdagen spændende i tæt samarbejde med rare, erfarne kolleger i et miljø præget af avanceret teknologi og lastbiler, der står for kvalitet, sikkerhed og miljø

Mød mekanikeren Reza

Mød mekanikeren Reza

Mekanikeren Reza Ibrahimi har en helt klar målsætning i livet - at udvikle sine kompetencer. 

 

Vi arbejder kontinuerligt med kompetenceudvikling og søger lige nu mekanikere. 

Mød mekanikeren Daniel

Mød mekanikeren Daniel

Mekanikeren Daniel er stolt af at arbejde for en virksomhed, der tager bæredygtighed alvorligt.

Han har været vild med køretøjer siden han var helt ung

Muligheder med Volvo Group

Bliv en del af noget stort

Vi har et fælles mål: at blive verdens førende leverandør af bæredygtige transportløsninger. Det er et ambitiøst mål, men vi er også ambitiøse. Og det er vores medarbejdere også.

Her kan du møde nogle af vores medarbejdere.

Hos Volvo Danmark A/S og vores forhandlernetværk er det vores medarbejdere, der gør en forskel og sikrer vores succes på markedet. Vi er altid på udkig efter nye talentfulde og hårdtarbejdende superhelte og uddanner løbende lastvognsmekanikerlærlinge og reservedelselever.

 

Vil du vide mere? Så klik her for at kontakte din nærmeste forhandler