Markedsanalytiker til Volvo Danmark A/S, Taastrup

Markedsanalytiker til Volvo Danmark A/S, Taastrup

Har du har erfaring med markedsanalyse, dataindsamling, segmentering, statistik og rapportering?

Kan du begå dig på engelsk i både skrift og tale? IT er en naturlig del af din hverdag, og du bruger MS Office og især MS Excel på højt niveau. Desuden er det en fordel, hvis du kender til QlickView eller lignende programmer.

 

Vi forventer, at du er proaktiv, arbejder selvstændigt og kan overholde deadlines og tør stille krav til dine kollegaer. Du trives med at være udadvendt og samtidig har du det også godt med mere analytiske og rutineprægede opgaver på kontoret. Du er fleksibel i din indstilling til arbejdsopgaverne, da det forventes, at du udover analytiske opgaver også vil bruge en del tid på administrative rapporteringsopgaver. 

 

Du vil tiltræde en nyoprettet stilling med reference til markedskommunikationschefen. Din arbejdsdag vil foregå fra kontoret i Taastrup og vil indeholde opgaver, som sikrer udvikling og implementering af CRM-systemet i Volvo Danmarks forhandlernetværk, med det formål at forbedre de forretningsmæssige resultater. Dertil vil du være backup for prissætning og restværdiangivelse, noget der vil udgøre ca. 20 % af din tid. Denne del af opgaven sker i høj grad baseret på en dialog med sælgerne ude i marken. 

 

Læs mere om stillingen og ansøg her 

Mød mekanikeren Richie

Mød mekanikeren Richie

Når man har været vild med mekanik og køretøjer fra lille af - hvorfor så ikke gå efter en af de eftertragtede jobmuligheder? 

 

At være mekaniker hos Volvo Trucks gør arbejdsdagen spændende i tæt samarbejde med rare, erfarne kolleger i et miljø præget af avanceret teknologi og lastbiler, der står for kvalitet, sikkerhed og miljø

Mød mekanikeren Reza

Mød mekanikeren Reza

Mekanikeren Reza Ibrahimi har en helt klar målsætning i livet - at udvikle sine kompetencer. 

 

Vi arbejder kontinuerligt med kompetenceudvikling og søger lige nu mekanikere. 

Mød mekanikeren Daniel

Mød mekanikeren Daniel

Mekanikeren Daniel er stolt af at arbejde for en virksomhed, der tager bæredygtighed alvorligt.

Han har været vild med køretøjer siden han var helt ung

Muligheder med Volvo Group

Bliv en del af noget stort

Vi har et fælles mål: at blive verdens førende leverandør af bæredygtige transportløsninger. Det er et ambitiøst mål, men vi er også ambitiøse. Og det er vores medarbejdere også.

Her kan du møde nogle af vores medarbejdere.

Ledige stillinger hos Volvo Danmark

Ledige stillinger

Volvo Danmark er en del af en større koncern, og har derfor også følgende forretningsområder og afdelinger:

- Volvo Trucks i Taastrup
- Volvo Busser i Taastrup
- Volvo Finans i Taastrup
- Volvo Truck Center filialer i følgende byer: Taastrup, Hillerød, Aarhus, Randers, Viborg, Holstebro og Aalborg

 

Vil du vide mere om jobmulighederne hos Volvo Danmark, er du altid velkommen til at kontakte HR afdelingen på hr2 [at] volvo [dot] com

 

Ledige stillinger hos vores forhandlere finder du her: Volvo Truck Center Danmark A/S - Titan Lastvogne A/S - Autohuset Vestergaard Lastvogne A/S - Skifter Lastbil A/S

 

Hos Volvo Danmark A/S og vores forhandlernetværk er det vores medarbejdere, der gør en forskel og sikrer vores succes på markedet. Vi er altid på udkig efter nye talentfulde og hårdtarbejdende superhelte og uddanner løbende lastvognsmekanikerlærlinge og reservedelselever.

 

Vil du vide mere? Så klik her for at kontakte din nærmeste forhandler