Product Manager LCV hos Volvo Danmark

Lars

Lars er produktchef for Renault Trucks LCV (Light Commercial Vehicles). 

 

"Et rigtig godt sted at være med gode kollegaer og et godt samarbejdsmiljø, hvor der tages hensyn til den enkeltes udvikling".

Lars

Produktchef - LCV - hos Renault Trucks

Hvor lang tid har du arbejdet hos Volvo Trucks?

”1,5 år. Men har 12 års erfaring inden for varebilsbranchen, da jeg tidligere har arbejdet hos en anden varebilsimportør inden jeg kom til Volvo Danmark og blev ansvarlig for Renault Trucks lette køretøjer.

Uddannelse:
Cand. Merc.

Hvorfor kan du godt lide at arbejde hos Volvo?
”Det er en god arbejdsplads med mange spændende udviklingsmuligheder og arbejdsopgaver. Samtidig er det en super spændende branche at være en del af, og som vil være under forandring de kommende år med indførelsen af nye alternative brændstofformer som elektricitet, gas og hybrid”.

Vil du anbefale andre at arbejde her?
"Helt sikkert, det er et rigtigt godt sted at være med gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø, hvor der tages hensyn til den enkeltes udvikling. Samtidig er der et godt samarbejde på tværs af de forskellige afdelinger".

Fortæl hvad du mener, der kendetegner Volvo Trucks som en god arbejdsplads:
"Det er en super interessant branche og Volvo Danmark har 2 super stærke brands som det er rigtig spændende at arbejde med. Samtidig er det utroligt spændende at arbejde i en meget stor international virksomhed med kollegaer i andre lande."

 
Kvalitet: produkter og serviceydelser, du kan stole på

Kvalitet

Vores engagement i kvalitet betyder produkter og serviceydelser, du kan regne med. Og det betyder bedre driftstid og en bedre bundlinje.

Dedikeret til kvalitet
Mere end 80 års nyskabende sikkerhedsarbejde

Sikkerhed

Vores engagement i at forebygge ulykker og mindske kvæstelser er lige så gammelt som os selv. Det betyder mere end 80 års nyskabende sikkerhedsarbejde.

Forpligtet til sikkerhed
Vi arbejder på at opnå en mere bæredygtig transportbranche

Miljøhensyn

Vi arbejder på at opnå en mere bæredygtig transportbranche.

Større miljøhensyn