DERFOR KØRER JEG VOLVO

Selv om transporterhvervets brancher har forskellige ønsker og behov med hensyn til lastbilernes opbygning og specifikationer, er der mange fælles træk i kundernes forventninger til en moderne lastbil. Den skal være driftsikker og brændstoføkonomisk.

 

Udgiften til brændstof er en meget væsentlig omkostning på transportvirksomhedens budget, og derfor bliver brændstoføkonomi tænkt ind i al produktudvikling hos Volvo.

 

Hver sparet dråbe diesel tæller, og mange bække små gør en stor å.

 

Tilbagemeldingerne fra kunderne er vigtige for Volvo og vi vil gerne takke de mange kunder, som har valgt at stille op og fortælle om deres erfaringer med Volvo.

Derfor kører jeg Volvo

Alex Andersen Ølund A/S

Volvo sikrer oppetid

Alex Andersen Ølund A/S

"Driftstop kan betyde tab af gods, og derfor er det vigtigt for os med driftsikre lastbiler. Det er ingen tilfældighed, at vi kører med Volvo lastbiler.

Volvo har en utrolig stabil og driftsikker drivline. Er uheldet ude, er hjælpen dog altid nær. Volvos internationale serviceværksteder er vores sikkerhed for at have så lidt ”nedetid” som muligt. Det uanset om det er i Danmark eller i udlandet. 

Alex Andersen Ølund A/S
BMS A/S

Volvo er god at bygge kraner på

BMS A/S

Vi vælger Volvo, fordi lastbilen har en stærk drivline og et godt chassis at bygge mobilkraner på. Det er robust og godt forberedt til at bygge på.

Vi har Volvos flådestyringssystem Dynafleet i alle vores lastbiler, hvilket hjælper os med den daglige transportlogistik og giver os føling med hver enkelt lastbils position, kørselsmønster og brændstofforbrug.

Med hjælp fra Volvo har vores chauffører modtaget undervisning i brændstoføkonomisk kørsel, og det har givet os markante besparelser på brændstofbudgettet.

BMS A/S
CLT Trætransport

Volvo er suveræn i skoven

CLT Trætransport

Det skal være stærke, solide og driftsikre lastbiler. Jeg vælger udelukkende Volvo lastbiler, fordi de er suveræne i skoven. Og mine chauffører vil heller ikke have andet end Volvo.

C.M. Transport
Danish Crown A/S

Volvo nedbringer omkostningerne med Dynafleet

Danish Crown A/S

"Vi ønsker effektive og brændstoføkonomiske transporter, så vi har valgt Volvos flådestyringssystem Dynafleet i alle vores lastbiler, fordi det giver os overblik over den enkelte transport. 

En af de nyeste faciliteter i Dynafleet er Fuel Advice som på grundlag af chaufførens daglige kørsel rådgiver om muligheder for en brændstoføkonomisk optimeret kørsel"

Danish Crown A/S
H.P. Therkelsen

Volvo er totaløkonomisk billigst

H.P. Therkelsen

"Vi udfører transporter med tempereret gods – hovedsageligt fødevarer – i hele Europa, og derfor er transportlogistik og driftsikkerhed meget vigtig for os. Vi har et mangeårigt og godt samarbejde med Volvo. Vi vælger Volvo på grund af lastbilernes stærke drivline og store driftsikkerhed.

Volvo er teknisk i front, og en moderne vognpark giver tillige en forbedret brændstoføkonomi og en reduktion af lastbilernes miljøpåvirkning.

H.P. Therkelsen
Hørkram Foodservice A/S

Volvo er en konstruktiv og sikker samarbejdspartner

Hørkram Foodservice A/S

Vi vælger Volvo lastbiler, fordi det giver os sikkerhed for at kunne opfylde vores strategi og mål.

En stor del af vores lastbiler kører i Storkøbenhavn i hektisk bytrafik. Alle vores Volvo lastbiler har cyklist- og bakkamera, så chaufføren kan orientere sig sikkert, når han manøvrerer med lastbilen.

Volvos automatiske gearkasse I-Shift giver chaufføren mulighed for helt at kunne koncentrere sig om trafikken og bringe godset sikkert frem til kunden.

Hørkram Foodservice A/S
Jørgen Kannik ApS

Volvo er gode til finansiering

Jørgen Kannik ApS

Vores transportlogistik er lagt nøje i system, og vi har udelukkende valgt at køre med Volvo lastbiler, fordi de er driftsikre og har en høj grad af chaufførkomfort.

Vi  er meget begejstret for Volvos automatiske gearkasse I-Shift, med den undgår chaufførerne overbelastning af fod, skulder og arm. De kan helt og aldeles koncentrere sig om trafikken. I bytrafikken benytter vi rat og styretøj meget, men Volvos Dynamisk Styring er en god hjælp til chaufføren.

Jørgen Kannik ApS
KIMs

Volvo er kvalitet i alle led

KIMs

Vores lastbiler er meget synlige i gadebilledet.  De udgør vores mobile reklame. Lastbilerne besøger dagligt vores kunder over hele Danmark, og derfor skal de være præsentable, rene og velholdte.
De er repræsentanter fra KiMs og skal underbygge kvaliteten i vores egne produkter, og det gør Volvo.

KIMs
Lantmännen Schulstad

Volvo er både chaufførens og miljøets valg

Lantmännen Schulstad

"Vores lastbiler besøger mange butikker i løbet af en arbejdsdag, og dette kørselsmønster betyder mange stop og starter på hver enkelt rute. Vi vælger Volvo af hensyn til driftsikkerheden".

"Vores chauffører er repræsentanter for Schulstad i trafikken og ude hos kunderne. De skal have gode arbejdsforhold.
Chaufførerne skal have lav indstigningshøjde, godt udsyn, lavt støjniveau, praktisk indrettet instrumentpanel og en chaufførstol, der kan indstilles til chaufførens ønsker og behov.” 

Lantmännen Schulstad
Meldgaard Gruppen

Volvo er gode relationer og tillid

Meldgaard Gruppen

Vores forhold til Volvo bygger på historiske traditioner helt tilbage fra Meldgaard blev etableret i 1970. 

Volvo kender vores ønsker og behov, og det letter samarbejdet. Traditioner og historie gør det dog ikke alene.

Hvis man skal koge det ned til essensen, bygger vores samarbejde med Volvo på gode erfaringer og trygge relationer. Vi har tillid til produktet og personerne bag det. Nogen lader sig friste af naboens grønne græsplæne, men vi frygter at komme til at bide i græsset. 

Meldgaard Gruppen
SCT Transport

Volvo er gode sparringspartnere

SCT Transport

Vi kommer, når det er aftalt, og vores kunder forventer, at vi har det materiel, der skal til for at løse opgaverne. Derfor kører vi Volvo.

Kombinationen af driftsikkerhed, god udnyttelse af vægtbestemmelserne for lastbiler og stor manøvredygtighed på de ofte opkørte arbejdspladser er vigtige konkurrenceparametre for os.

SCT Transport
Torben Rafn & Co. A/S

Volvo har en superstærk drivline

Torben Rafn & Co. A/S

Vi trives med udfordringer, og dagligt manøvrerer vi rundt med store godsdimensioner og meget tunge godstyper op til flere hundrede tons.

Vores lastbiler skal dimensioneres til hver enkelt opgave med det rette antal aksler på traileren, så godsets vægt fordeles forsvarligt. 

Torben Rafn & Co. A/S
Unicon A/S

Volvo er manøvredygtige - også i organisationen

Unicon A/S

Vores mange betonkanoner kører med flydende beton til bygge- og anlægssektoren i hele landet.

Får vi driftsproblemer med en af vores lastbiler, er det vigtigt med en fleksibel, landsdækkende og hurtig service. 

Unicon A/S