Lastvogne og serviceydelser

Vores mål er at udvikle lastvogne og serviceydelser, der påvirker miljøet mindre. Og vi gør store fremskridt, lige fra forbedring af brændstofeffektiviteten til forskning i alternative brændstoffer.

Effektiv energiudnyttelse
Siden 1970 er brændstofforbruget faldet med 40 %. Men vi ved, at vi kan gøre det endnu bedre. Derfor har vi forpligtet os til at forbedre effektiviteten.

Fuel management
Vores lastvogne er brændstofeffektive. Og med vores intelligente Fuel Management-systemer og chaufføruddannelse kan du få mest muligt ud af dem.

Alternative brændstoffer
Vi var den første lastvognsproducent, der udførte omfattende test af bio-DME som brændstof og præsenterede en dieselmotor, som kører på metangas.

Lastvognsemissioner
Vores Euro 6-motor har halveret partikelemissionerne og reduceret kvælstofilteemissionerne med næsten 80 %. Vores LNG-drevne lastvogne har også markant færre emissioner.

Materialer og genbrug
Omkring en tredjedel af de materialer, der anvendes i en ny Volvo-lastvogn, kommer fra genbrug. Og op mod 90 % kan genanvendes ved slutningen af lastvognens levetid.

Få flere oplysninger om vores bærdygtige lastvogne og serviceydelser

Vores bæredygtige drift

Vores produktion

Vi er godt på vej til at gøre vores produktionsproces fuldstændigt bæredygtig. Vores produktionsanlæg i Gent, Belgien, og Tuve, Sverige, var verdens første klimaneutrale køretøjsfabrikker. Vores autolakeringsværksted i Umeå, Sverige, har den laveste udledning af opløsningsmidler i hele branchen. Og flere og flere af vores forhandlervirksomheder bliver også CO2-neutrale. Men det stopper ikke her. Vi arbejder hastigt over hele verden på at dække så mange af vores produktionsmetoder, fabrikker, transporter og forhandlere som muligt.

Få mere at vide om vores bæredygtige drift
Find din lokale forhandler

Nedbring din miljøpåvirkning

Miljøhensyn er vigtigt for din lastvogn eller flåde, og din lokale Volvo Trucks-forhandler kan hjælpe.

Find din lokale forhandler