Reddet liv i mere end 50 år

Omkring halvdelen af alle dødsulykker, der involverer lastvogne, kunne være undgået ved brug af en sikkerhedssele. Det er altafgørende, at hver ny generation af chauffører forstår, hvor vigtig den opfindelse er. For at redde liv betyder mere for os end noget andet.

Volvo Trucks globalt førende inden for sikkerhed

Med natindstillingen har chaufførerne mulighed for på én gang at slukke alt unødvendigt baggrundslys i instrumentpanelet med et enkelt tryk på en knap. Resultatet er mindre genskær i chaufførens synsfelt og færre distraktioner fra genskin i forruden og bakspejlet. Funktionen er bedst egnet til langturschauffører, der kører om natten, og når der bakkes og manøvreres under vanskelige vejrforhold eller i komplekse miljøer, f.eks. ved tilkobling eller frakobling af påhængsvogne.

FOREBYGGELSE AF ULYKKER

Vores aktive sikkerhedstiltag er designet til at undgå de fejl, der er årsag til omkring 90 % af alle trafikulykker. Derfor hjælper vi vores chauffører til at se mere. Vi holder dem komfortable og fokuserede. Og vi udstyrer vores lastvogne med systemer og teknologi, der øger sikkerheden markant.

Reduktion af kvæstelser

Ulykker sker desværre – så vores passive sikkerhedstiltag har fokus på at minimere risikoen for kvæstelser, når de sker. Det betyder, at vi koncentrerer os om at bygge lastvogne, der yder chaufføren, passagererne og andre trafikanter den bedst mulige beskyttelse.

Trafiksikkerhed i øjenhøjde

Trafiksikkerhed i øjenhøjde

Læs mere her
Pas på børnene i trafikken

Pas på børnene i trafikken

Safety talks

Safety Talks videoerne er udarbejdede for at oplyse op trafiksikkerhed.
Denne video fortæller om de 4 stategier, som WHO har udarbejdet for at
forebygge at vores børn kommer til skade i trafikken.

En lastvognschaufførs kritiske zone

En lastvognschaufførs kritiske zone

Safety talks

Safety Talks videoerne er udarbejdede for at oplyse op trafiksikkerhed.
Denne video fortæller om lastvognschaufførens kritiske zone. Husk: Kan du ikke se chaufføren gennem forrude, vinduer eller i lastvognens side- og bakspejl, kan lastvognschaufføren heller ikke se dig. 

Forebyggelse af ulykker

Forebyggelse af ulykker

Systemer og teknologier der øger sikkerheden

Find din lokale forhandler

Se sikkerhedsfunktionerne med egne øjne

Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan vise dig alle de enestående sikkerhedsfunktioner og besvare alle de spørgsmål, du har om sikkerhed.

Find din lokale forhandler