Trucks

Volvo FH med I-Save

Mere glæde, mindre brændstof.

Hvorfor vælge mellem fremragende køreegenskaber og overlegen brændstoføkonomi, når du kan få begge dele? At opnå den perfekte kombination af sjov og brændstofbesparelser er, hvad den opdaterede Volvo FH med I-Save handler om. Sænk brændstofforbruget uden at gå på kompromis med produktivitet, ydeevne og køreglæde. Kort sagt er det en lastbil, der er nem at blive forelsket i.

Volvo FH med I-Save vinder uafhængige brændstoftests

I to separate tests udført af tyske lastbilmagasiner blev Volvo FH med I-Save bedst, når det gælder brændstoføkonomi.

 

Download testen (PDF, 3,7 MB)

 

 

  

 

 

 

Dette bekræfter virkelig, at vores hårde arbejde betaler sig. Og med vores nye drivlineopdateringer bliver Volvo FH med I-Save endnu mere brændstoføkonomisk.

Fremragende køreegenskaber med opdateret I-Shift

De nye opdateringer for effektivitet og køreegenskaber har gjort gearskiftene 30 % hurtigere i den gearkasse, der sætter standarden i branchen. Det giver en meget jævnere køreoplevelse og en stor forbedring, når det gælder om at holde hastigheden. Alt i alt giver den nye I-Shift uovertrufne køreegenskaber uden at ofre brændstofeffektiviteten.


Læs mere om I-Shift

Top 9 brændstofbesparende opdateringer

Disse forbedringer af drivlinen og førerhuset forbedrer ikke kun brændstoføkonomien, men giver også en jævnere og mere behagelig køreoplevelse. Her er de 9 højdepunkter inden for brændstofbesparelser.

Mød dit perfekte match

Er du interesseret i at lære Volvo FH med I-Save at kende? Din lokale forhandler vil med glæde introducere dig. Med den nye drivline og aerodynamiske opdateringer er det måske bare den lastbil, du hele tiden har ledt efter.