Volvo Trucks

Danmark

×

Ofte stillede spørgsmål Corona-virus: hvilke forholdsregler træffer Volvo Trucks, og hvordan kan vi hjælpe dig?


At holde dig kørende er prioritet nummer 1 for Volvo Trucks. Derudover tager vi naturligvis alle nødvendige forholdsregler for sikkerheden og sundheden for dig (vores kunder og chauffører) og vores medarbejdere under Corona-krisen.

Nedenfor finder du nogle svar på ofte stillede generelle spørgsmål. Du kan kontakte din nærmeste Volvo Trucks forhandler for specifikke spørgsmål.

Alle værkster forbliver åbne for tiden. Transport er en af ​​de vigtige funktioner i samfundet. At holde dig kørende er prioritet nummer 1 for Volvo Trucks. Vi vil fortsat hjælpe dig i tilfælde af stilstand.

Volvo Trucks-værkstederne står klar til at hjælpe dig. Forebyggende vedligeholdelse for at forhindre nedetid, hvilket nu er vigtigere end nogensinde, er også stadig muligt.

Naturligvis tager alle værksteder forebyggende foranstaltninger mod Corona-virussen. Dette betyder:

• Ekstra hygiejneforanstaltninger for at beskytte personalet og dig (chauffører og kunder).
• Du har derfor ikke længere tilladelse til at gå ind på selve værkstedet.
• Køretøjer rengøres inden arbejdet påbegyndes og inden de leveres tilbage til kunden.
• Det er stadig muligt at tale med kunderne i skranken, men vi beder dig om at holde en afstand på mindst 2 meter.
• Vi beder dig om at vente med at besøge dit værksted, hvis du har tegn på feber/sygdom.

Når en chauffør venter på en reparation, kan han eller hun vente på det angivne sted. Hygiejneprotokollen for det relevante værksted skal tages i betragtning. Derudover beder vi chauffører om at overholde minimumsafstanden på 2 meter mellem mennesker.

Selvfølgelig er chauffører velkomne til at benytte toiletter og bruge brusere (hvis muligt). Der er dedikerede toiletfaciliteter til kunder. Dog beder vi chauffører om at blive hjemme hvis de har tegn på feber og / eller forkølelse.

Vi gør alt for at fortsætte med at støtte dig. Prioritet nummer 1 for Volvo Trucks er, at vi fortsat hjælper dig i tilfælde af stilstand. Transport er en af ​​de vigtige funktioner i samfundet. Uden transport står alt stille.

Fordi transportindustrien er en vigtig branche i det danske samfund, kan den planlagte service fortsætte som sædvanlig for tiden. Den rigtige service og vedligeholdelse er nu ekstremt vigtig for at forhindre uplanlagt nedetid. Tag kontakt til dit værksted om den planlagte aftale.

Møder med vores salgs- eller serviceafdeling gennemføres så vidt muligt via digitale kanaler eller via telefon. Vi er altid tilgængelige via disse kommunikationskanaler.

Vi gør hvad vi kan for at kontakte alle kunder, der har planlagte leverninger af lastbiler. Hører du ikke fra os kan det skyldes at netop din salgskontakt er midlertidig hjemsendt og vi i enkelte tilfælde kan risikere at undgå at få information om en levering. 

Så kontakt endelig din salgskontakt. I tilfælde af midlertidig hjemsendelse, har vedkommende indtalt besked / information på telefon og e-mail om anden midlertidig kontaktperson.

På instrumentpanelet skal der anvendes en fugtig mikrofiberklud med sæbevand, anvend ikke sprit/ethanol. Instrumentpanelet er ikke designet til at modstå rengøring med ethanolbaserede produkter; det kan resultere i, at disse dele revner.

Foranstaltninger varer indtil andet kommunikeres