Volvo Trucks

Danmark

×

Jacob Nielsen: Mig og min Volvo

En overraskelse, der gjorde stum
Jacob-main

Chauffør Jacob Nielsen fra vognmandsvirksomheden P.O. Nielsen i Ballerup blev beordret til personalemøde her og nu. Han kører med containere i København. Da han kom til mødet, var der ingen at se. Han så sig forundret omkring og fik øje på en pølsevogn. Den blev kun kørt frem ved særlige lejligheder. Var der noget, som skulle fejres, og hvor var de alle henne? Med et kom en sprit ny 4-akslet Volvo lastbil kørende efterfulgt af smilende kollegaer. De var med på spøgen, Jacob skulle overraskes. 

- Værsgo Jacob - denne nye Volvo er til dig, sagde vognmanden Peter Nielsen.

Jacob var fuldstændig paf. Han havde længe ønsket sig en ny 4-akslet lastbil, der ubesværet kunne komme rundt i København og medtage 32 tons. Og også ganske bevæget var han, men man står jo ikke og flæber foran kollegaerne. Sådan fik Jacob sin nye Volvo - den bedste lastbil han nogensinde har haft. Den kan alle de ting, han ønsker, fortæller han. 

Lastbilen har 3 styrende aksler og er kortere i forhold til traditionelle 4-akslede lastbiler - ca. ½ meter - hvilket gør den meget manøvredygtig. Det har Jacob brug for, hvor gaderne og baggårdene er trange i indre København. Højden kan også være et problem, men da lastbilen tillige har fuld luftaffjedring, giver det ham mulighed for at sænke bilen og komme ind af porte ned til 3 meter. Og så er den så støjsvag, at han til tider er i tvivl om motoren er i gang.

Volvo FM 8x2

Motorstyrke: 460 hk
Aksler: 3 styrende
Udstyr: Dynafleet med alle softwarepakker
Motor: Euro 5 EEV
Øvrigt: Lædersæder, alufælge m.m.

Jacob Nielsen:

Alder: 43
Familie: Kæreste Sussie og døtrene Sandi og Caroline
Fritidsinteresser: Fodbold og heste - kører hestevogn i København
Bor: Islands Brygge i København