Volvo Trucks

Danmark

×

Kjeld Frederiksen: Mig og min Volvo

Kjeld-1

Vognmand Kjeld Frederiksens første lastbil var en Volvo F12 fra 1988, og der er løbet meget vand i åen siden. Volvo-model har afløst Volvo-model, og i dag kører vognmanden en flot tre-akslet Volvo FH 500 med luftaffjedring på alle aksler og Euro 6-motor. Lastbilen tager sig imponerende ud med mange flotte og praktiske detaljer.


Kjeld Frederiksen kører med alt, hvad der kan spændes bag på en trækker. Et transportområde, som han har særlig erfaring med, er tømning af trailere fra Baltikum og Østeuropa. De pakkede trailere sejles ind til Nordhavnen i København, hvorfra Keld Frederiksen og hans chauffører afhenterdem ved færgen og kører godset til destinationer overalt i Danmark. Godset kan være komponenter til vindmølleindustrien, pejsebrænde, møbler m.m. Når trailerne er tømt, sørger Kjeld Frederiksen for at fylde dem igen med nyt gods og køre dem retur til færgen i Nordhavnen.


Der udføres stadig flere specialtransporter i Kjeld Frederiksen Transport, hvor godset både er tungt og overdimensioneret i forhold til færdselslovens regler. Der skal søges tilladelse hos politiet, og transporten skal have følgebil med blink. Kjeld Frederiksen har i den sammenhæng haft gavn af sin nye Volvo med fuld luft, idet han kan sænke køretøjet, og dermed komme under broer, som han ellers ikke kunne med højt gods. Der er også bakkamera og kamera til bredt gods på den nye Volvo, så Kjeld Frederiksen fra førerhuset kan se i sin monitor, hvor meget plads han har ved sving med gods, der er flere meter bredere end lastbilen.

OM BILEN OG KJELD FREDERIKSEN TRANSPORT APS

Volvo FH 500
6x2 med fuld luft.
Bakkamera, ACC, Euro 6-motor m.m.
Dekoreret og malet hos Mosegaards Autolakering

Etableret: 1988
Antal medarbejdere: Seks
Antal lastbiler: Fem trækkere og en kranbil
Opgaver: Specialtransporter, containerkørsel, stykgods m.m.
Bogholderi og administration: Jette Duelund
Adresse: Rønnede syd for Køge