Volvo Trucks

Danmark

×

Mig og min Volvo

Else Kristensen ser det hele fra sin Volvo FH16, når hun transporterer mejeriprodukter rundt i Jylland om natten.

Else Kristensen ser det hele fra sin Volvo FH16, når hun transporterer mejeriprodukter rundt i Jylland om natten. ”Det er fantastisk at køre i de lyse sommernætter, hvor man kan se naturen omkring sig. Når jeg kører mod nordvest til Holstebro fra Aarhus, ser jeg det mest vidunderlige lys i horisonten, som kan have alle mulige røde nuancer”.Natarbejde er ikke nyt for Else Kristensen, mens hun drev egen vognmandsforretning sammen med sin mand Ingolf, var hun parallelt med ansat i hjemmeplejen i 25 år og kørte om natten.

De sidste 5 år har hun kørt på fuld tid om natten hos Jepsen & Fredsholm. Og hun er god til jobbet, hvis man spørger sig omkring. Selv er hun for beskeden til at snakke om det, men hun laver ingen fejl og skader, og når det drejer sig om brændstoføkonomisk kørsel, er hun uovertruffen. Hun har en score på 100 procent i Volvos Dynafleet flådestyringssystem. Hun har taget ved lære i  Volvos brændstofapp, der anviser den mest brændstoføkonomiske kørsel.”Jeg er rigtig rigtig glad for min Volvo”, fortæller hun, og fremhæver udsynet fra førerhuset, den luftaffjedrede førerstol og de mange sikkerhedstiltag i en moderne Volvo-lastbil. Især er hun glad for ACC, hvor lastbilen fastholder afstanden til forankørende og selv bremser ned og accelererer op, når det er nødvendigt. 

 

LASTBILEN

VOLVO FH16 med 460 hk

UDSTYRET med den store sikkerhedspakke, der blandt andet indeholder sporassistent og ACC. Endvidere Dynafleet-appen, der giver oplysninger om lastbilens kørsel, og chaufførens køreteknik. Et pædagogisk redskab til at forbedre den brændstoføkonomiske kørsel. 

LASTBILEN er leveret af Skifter Lastbil A/S 

CHAUFFØR Else Kristensen

ALDER: 54

GIFT: med Ingolf Kristensen 

TIDLIGERE arbejdet som plejehjemsassistent i 25 år og drevet vognmandsvirksomhed med sin mand Ingolf Kristensen

ARBEJDSGIVER siden 2011: Jepsen & Fredsholm i Vojens