Volvo Trucks

Danmark

×

Volvo Flexi-Guld-kontrakten – den forbrugsbaserede servicekontrakt til vognmænd, der har brug for mere fleksibilitet

| 2 min. læsning | 2 min. læsning
Volvo Trucks' nye Flexi-Guld-kontrakt giver dig sikkerheden ved en lang servicekontrakt og fleksibiliteten til hele tiden at afstemme vedligeholdelse og pris efter forbrug.
En Volvo-lastvogn kører langs en sø, mens solen går ned

Mange transportselskaber opererer på mere og mere uforudsigelige og svingende markeder, men servicekontrakter kræver stabilitet og langsigtet planlægning. Dette er en selvmodsigelse, men Volvo Flexi-Guld-kontrakten løser dette problem.

»På min første dag inden for dette felt kunne jeg se, at den traditionelle servicekontrakt kunne opfattes som stiv og statisk,« forklarer Thomas Niemeijer, forretningsudviklingschef, Servicekontrakter, der var med til at udvikle Flexi-Guld-konceptet.

Flexi-Guld tilbyder samme dækning og driftstid som en Guld-kontrakt til en sammenlignelig pris, men har meget større fleksibilitet, så den kan tilpasses de skiftende forretningsbehov.

»Du er nødt til at vide, hvor meget du vil køre hvert år over fire til syv år, og det er meget få mennesker i vores branche, der kan se så langt frem i tiden. Så vi begyndte at undersøge, hvordan vi kunne udvikle et tilbud, der ville give kunderne større fleksibilitet med en langtidskontrakt.«

Med Volvo Flexi-Guld-kontrakten har kunden et fleksibilitetsområde på 40 procent, hvor det årlige kilometertal kan afvige med 20 procent begge veje. Hver måned justeres kundens faktura, afhængigt af hvor langt dennes køretøj har kørt. »Det er ganske enkelt – hvis du kører mindre, betaler du mindre og vice versa,« forklarer Thomas Niemeijer. »Flexi-Guld tilbyder samme dækning og driftstid som en Guld-kontrakt til en sammenlignelig pris, men har meget større fleksibilitet, så den kan tilpasses de skiftende forretningsbehov.«

At den nye forbrugsbaserede servicekontrakt er blevet til virkelighed, skyldes fremskridt inden for forbindelsesmuligheder og telematik, der gør det muligt for køretøjer at dele realtidskørsel med Volvo Trucks. »Der er tre trends, der i kombination har gjort dette koncept muligt,« tilføjer Thomas Niemeijer. »Der er et klart og voksende kundebehov for større fleksibilitet og en øget villighed til at ændre forretningsmodeller og gøre tingene anderledes. Og så har vi også teknologien til at gøre forbrugsbaserede servicekontrakter mulige.«

Volvo Flexi-Guld-kontrakten findes på udvalgte europæiske markeder og vil gradvist blive udrullet til nye markeder i den nærmeste fremtid.

Seks fordele ved Volvo Flexi-Guld-kontrakten

1. Større fleksibilitet
Selv hvis du kun har kortvarige aftaler med dine kunder eller opererer på et mere og mere ustabilt og usikkert marked, kan Volvo Flexi-Guld-kontrakten løbende tilpasses til at imødekomme dine behov, samtidig med at du får den sikkerhed, som en langtidskontrakt giver.

2. Tilpasset din pengestrøm
Da fakturaerne er baseret på din faktiske kørsel, begrænser dette din økonomiske risiko. Dette er især nyttigt for kunder, der arbejder med sæsonbetonede ændringer og svingende efterspørgsel.

3. Forbrugsbaseret
Betal for det, du har brug for – hverken mere eller mindre. Hver faktura er baseret på kørslen den pågældende måned, mens vedligeholdelsesplanen løbende tilpasses til at matche kilometertallet og dermed tilbyder det optimale vedligehold.

4. Ro i sindet
På samme måde som med Volvo Guld-kontrakten sikrer Flexi-Guld den størst mulige driftstid. Kunderne kan fokusere på deres forretning uden at skulle bekymre sig om uventede reparationsomkostninger.

5. Lavere samlede ejeromkostninger
Fleksibiliteten gør det lettere at forpligte sig til en langvarig kontrakt og i det lange løb opnå de reducerede samlede ejeromkostninger, der følger med alle servicekontrakter.

6. Reducerer papirarbejdet
Alle fakturaer beregnes automatisk uden yderligere fakturaer pga. overskridelse af kilometertal. Kunden kan køre frit inden for det aftalte fleksibilitetsområde på 40 procent, og der kræves ingen yderligere administration og tid.