Volvo Trucks

Danmark

×
The Second Launch film

Velkommen til Den Anden Lancering

Din Volvo lastvogn er konstrueret til at give dig en enestående ydelse, sikkerhed og komfort. Og selvom mange af disse kvaliteter synes selvfølgelige og oplagte, er der andre, som kræver en dybere viden om lastvognen for at blive opdaget. Denne viden er vi glade for at kunne dele med alle kunder, der køber en lastvogn af os, og nu vil vi også tilbyde det samme til alle ejere af Volvo-lastvogne, der er mere end 4 år gamle.

Opdag Din Volvos Fulde Potentiale

En overlevering af din brugte lastvogn

Hvad nu hvis der var en simpel måde at forbedre din daglige kørselsproduktivitet på, og du havde disse muligheder ved hånden uden at vide det?

Vi ved af erfaring, at selv meget erfarne chauffører kan have udbytte af en introduktion til vores avancerede lastvogns mange funktioner.

Derfor tilbyder vores forhandlere nu en overleveringsprocedure til dem, der allerede ejer og kører en Volvo.

I to hele timer giver vi personlige instruktioner i, hvordan din lastvogn skal betjenes for at få mest muligt ud af den.

Overleveringen er tilgængelig i Volvo Trucks'  danske forhandlere for alle Volvo lastvogne, der er over 4 år gamle.

Tilbuddet er gældende indtil 31/12-2019.

Vidste du at...

...der er 2 års garanti på Volvo originale reservedele, når de er monteret på et autoriseret Volvo-værksted?

Tachograph Download giver dig mulighed for automatisk overførsel af fartskriverdata til Dynafleet Online og let og bekvem lagring af dem i to år?

hvis din lastvogn sidder fast, kan du rokke den fri ved at vælge P+, vælge 1. gear i M-position, holde minus-knappen på gearvælgeren nede, øge motoromdrejningerne (til max 1300 rpm) og så slippe minus-knappen?

I-Shift’s bakkestarthjælp forhindrer din lastvogn i at rulle tilbage og reducerer desuden skader på drivelinekomponenter ved igangsætning på bakke?

Indlevér din Volvo og få et gratis sundhedscheck.

Kom med din lastvogn og vi giver den et gratis servicecheck. Vi gennemgår 75 forskellig parametre og giver dig på stedet anbefalinger til vedligeholdelse og reparationer. For at spare din værdifulde tid vil vi samtidig benytte lejligheden til at checke din lastvogns software og installere eventuelt nødvendige opdateringer.

Endelig vil vi præsentere Volvo Classic Blå servicekontrakt for at holde din lastvogn i god stand. Det er en kontrakt, som er specielt designet til lastvogne over 4 år, som vi lige nu tilbyder med en særlig rabat på 15 % det første år

Mekanikere giver Volvo lastvognen et gratis sundhedscheck.
Originale Volvo reservedele

Benyt dig af vores specielle tilbud på originale Volvo reservedele og services

Vi vil gerne have dig til at opleve den høje kvalitet i vores veluddannede teknikere og professionelle værksteders servicearbejde, så du kan se, hvordan det kan øge din forretning.

For at få dig til at føle dig ekstra velkommen tilbyder vi dig nu specielt attraktive priser ved dit første besøg hos Volvo Truck Center:

  • 15 % rabat på timepriser
  • 15 % rabat på reservedele

Kontakt dit nærmeste Volvo Truck Center og hør mere 

 

 

Oplev Hvordan Volvo Trucks’ Service Kan Tilføre Værdi Til Din Forretning

Technician working on a truck

De mest kvalificerede teknikere
Ingen kender din lastbil bedre end vores erfarne teknikere.De er specialiserede i Volvo lastvogne og gennemgår løbende uddannelsesforløb for at holde sig opdaterede på alle teknologiske udviklinger. 

 

De bedst udstyrede værksteder
Vores værksteder er udstyret med alt det mest moderne specialiserede værktøj, databaser og diagnosticeringsværktøj, der skal bruges til at give den rigtige service til
de mest avancerede lastbiler. 

 

Reservedele af høj kvalitet med
den perfekte pasform
Volvo Originale Reservedele er udarbejdet og testet til at leve op til vores strenge kvalitetskrav. De interagerer altid perfekt med alle andre dele af lastbilen og sikrer værdien på den lange bane. 

 

100 % reservedelstilgængelighed
Vores avancerede logistiksystem sikrer, at du kan få reservedele hver gang, du har behov for dem – selv 15 år efter vi er ophørt med at producere den model.

Omfattende garanti 
Vi tilbyder 24 måneders garanti på både reservedele og værkstedsarbejde, når Volvo Originale Reservedele er monteret på et autoriseret Volvo-værksted. Denne garanti dækker også vejhjælp og følgeskader.

 

Tidsbesparende One Stop Service
Vi tilbyder løsninger til at dække alle dine reparations- og vedligeholdelsesbehov under samme tag. Her kan du få udført service samt softwareopdateringer i samme ombæring. 

 

Effektiv planlægning 
Vores serviceforløb er designet til at maksimere din lastbils tilgængelighed. Førsteklasses og omkostningseffektiv vedligeholdelse med minimal indblande i din driftsplanlægning.

Gør det bedste for din virksomhed

Du kan aftale de ønskede serviceydelser med din lokale forhandler. Her kan du finde dem.