Volvo Trucks Driver Challenge 2018

Volvo Trucks Driver Challenge 2018 – vores mest udfordrende chaufførkonkurrence nogensinde. At køre lastvogn kræver evner, men sikker og effektiv kørsel er en kunst. Chaufføren gør forskellen. Og det er netop det, Driver Challenge handler om.

Mange chauffører har de seneste måneder fået sat deres køreevner på prøve.

Nogle af dem har kvalificeret sig til Danmarksfinalen på Ring Djursland d. 16. august 2018.

Den danske vinder kan se frem til at deltage i Verdensfinalen i Gøteborg,
Volvo Trucks’ hjemby, 12-15. september 2018 og få chancen for at blive verdensmester! 

Kvindelig chauffør Driver Challenge

En konkurrence som ingen anden

Volvo Trucks Driver Challenge handler om chauffører, som sætter en ære i at køre sikkert, brændstoføkonomisk og produktivt. I år forventer vi at mere end 12.000 chauffører i 44 lande, deltager. Hver andet år samler vi verdens bedste lastbilchauffører, der alle er nøje udvalgt gennem lokale konkurrencer og nomineringer. Vinderne fra hvert land kvalificerer sig til at deltage i finalen i Sverige.

Velkommen til Volvo Trucks Challenge 2018. Hvem bliver den næste verdensmester?

 

Driver wave children safety Driver Challenge

Sikkerhed

Vidste du, at ca. 35% af alle alvorlige skader og ulykker, hvor en lastbil er involveret, indeholder sårbare bløde trafikanter, som børn og cyklister? Chaufføren har en vigtig rolle. Liv er på spil.

Hos Volvo Trucks har sikkerhed altid været en topprioritet. Et godt eksempel på dette, er vores chauffør-uddannelser, som inkluderer undervisning i sikker kørsel. En erfaren og opmærksom chauffør har trods alt større sandsynlighed for at undgå ulykker.

Læs mere om sikkerhed
Brændstofeffektivitet Volvo Trucks Driver Challenge

Brændstofeffektivitet

Vidste du at en chauffør kan have op til 30% indflydelse på brændstofforbruget? At være chauffør er et kæmpe ansvar. Ikke kun når det gælder at forbedre bunlinjen, men også når det gælder at reducere emissioner.

Hos Volvo Trucks er vi forpligtede til at støtte op om chaufføren på enhver måde. I-Shift og services som Dynafleet og vores chaufførundervisning, gør det muligt for chauffører at forbedre deres kompetencer betydeligt

Læs mere om brændstofeffektivitet
Produktivitet Volvo Trucks Driver Challenge

Produktivitet

En lille forøgelse I produktiviteten har ofte en stor indflydelse på bundlinjen.  Og chaufføren spiller en stor rolle.

Studier har vist, at en uddannet chauffør oftere får alle opgaver gjort sikkert og mere effektivt, samtidig med at der tages mere hensyn til behandling af selve lastbilen. For at støtte chaufføren har vi udviklet tekniske systemer som Volvo Dynamisk Stying og chaufføruddannelser.

 

Læs mere om produktivitet
Truck race Driver Challenge

Volvo Trucks Driver Challenge finalen

Volvo Trucks Driver Challenge finalen vil blive afholdt i Gøteborg, Volvo Trucks' hjemby, den 13.–14. september 2018. Her samles verdens bedste chauffører og demonstrerer deres verdensklasse kompetencer.

 

Denne spændende 2-dages event bliver holdt på Volvo Trucks Experience Center. Deltagere kan glæde sig til mange inspirerende aktiviteter, seminar og naturligvis konkurrencens klimaks – den officielle præmieceremoni, hvor vinderne af Volvo Trucks Driver Challenge 2018 afsløres. 

 

Deltag i konkurrencen

Deltag i konkurrencen

Kontakt din forhandler og book tid