Du får øjeblikkelige og håndgribelige resultater af kurser

Få en bedre bundlinje

Den hurtigste og letteste måde at forbedre bundlinjen på er ved at ændre kørevanerne. Ved at forbedre den måde, du accelerer og bremser lastvognen og udnytter dens funktioner på, kan du spare op til 10 % brændstof med det samme. Du kan spare endnu flere penge og endnu mere tid ved at øge sikkerheden, undgå ulykker og reducere slitage.

Vores kurser er nøje udformet til at lære chaufførerne, hvordan de bedst udnytter lastvognens funktioner og serviceydelser, men de får også en større viden om branchen, hvilket alt sammen hjælper dem med at håndtere lastvognen mere brændstofeffektivt, sikkert og smartere, og dette øger produktiviteten.

Kurser kombinerer teori med praktisk coaching

Rådgivning er guld værd

Alle nuværende og kommende erhvervschauffører skal gennemføre efteruddannelse hvert femte år.

Små ændringer - store resultater
På efteruddannelsen får du uddybet og repeteret nogle af de emner, der er dækket af den grundlæggende kvalifikationsuddannelse. Du får dermed vedligeholdt de kurser, som er væsentlige for dit arbejde. Kurserne har særlig vægt på færdselssikkerhed og rationel brændstofforbrug.

Volvo Group Trucks Danmark samarbejder med udbydere af EU's efteruddannelse for godschauffører for at tilbyde en højkvalitets efteruddannelse, der udover at give kvalifikationer, også er spændende at deltage i. 

AMU-Fyn

Jysk Køreuddannelsescenter

Bestil din chaufførhåndbog her

Få mest muligt ud af din lastvogn

Jo mere du ved om din lastvogn, jo mere kan du få ud af den. Vores instruktionsbøger indeholder oplysninger om kørsel og vedligeholdelse, sikkerhedsfunktioner, instrumenter og kontrolfunktioner.

Bestil din chaufførhåndbog
VT

Bestilling af kursus

Din Volvo Trucks-forhandler kan hjælpe dig med at finde og bestille det kursus, der passer til dig.

Find din lokale forhandler