Trucks

Danmark

×
Driver Challenge

Volvo Trucks' Driver Challenge

Velkommen til Volvo Trucks' Driver Challenge – vores mest krævende konkurrence i chaufførers kørefærdigheder. Det handler alt sammen om chaufføren. Og den vigtige rolle, som chaufførerne spiller i forhold til sikkerhed, brændstofeffektiviet og produktivitet. Ja, når det gælder om at få succes generelt, er det chaufføren, der gør forskellen. 

Driver Challenge for kvindelige chauffører

En konkurrence som ingen anden

Volvo Trucks' Driver Challenge fremhæver de chauffører, der gør sikker, brændstofeffektiv og produktiv kørsel til en kunstform. Denne begivenhed samler verdens dygtigste lastbilschauffører, der alle er omhyggeligt udvalgt gennem lokale konkurrencer eller nomineringer. Vinderen fra hvert enkelt marked vinder et skræddersyet program til Sverige – Volvo Trucks' hjemland, som omfatter et besøg på vores produktionsanlæg, Volvo-museet, Volvo Trucks Experience Center og meget, meget mere.

Velkommen til Volvo Trucks Driver Challenge 2019!

Er du klar til at tage imod en enestående udfordring? Vil du have chancen for at konkurrere om at blive dit lands verdensmester i Volvo Trucks' Driver Challenge 2019? Kontakt din nærmeste forhandler for at få flere oplysninger.

Ansøg om deltagelse i konkurrencen