Værktøjer, der betyder, at du bruger mindre tid på planlægning og administration.

Chaufføroplysninger gør det nemt at planlægge

Der kan bruges mindre tid på planlægning og administration. For at bidrage til en effektiv transportplanlægning giver Dynafleet dig besked med det samme om, hvor meget tid hver chauffør kan bruge på nye opgaver på grundlag af EU-bestemmelserne om arbejds- og køre-hviletider. Oplysninger om kørsel og hvile er nyttige oplysninger i forhold til fakturering og beregning af chaufførløn.

Ekstern overførsel af fartskriverdata

Med Dynafleet Chaufførtider kan du hurtigt og let overføre fartskriverdata fra kontoret – uanset hvor lastvognen og chaufføren er. Det gør det let at holde dine data opdateret. Og at skulle bruge 20 minutter på at hente oplysningerne manuelt hører nu fortiden til.

En flåde på 40 lastvogne, der sparer 20 minutter pr. overførsel af data fra fartskriveren, giver 13 ekstra timer pr. måned. Det svarer til en ekstra måned hvert år, som kan bruges på en langt mere produktiv måde.

Johan Östberg

Produktspecialist, Volvo Trucks

Chaufførtider på den nemme måde.

Enkel. Klar. Og i overensstemmelse med loven

Køre-hviletidsregler, arbejdstider, administration af hvileperioder og meget mere. Dynafleet holder et vågent øje med alle chaufføraktiviteter ved at vise de vigtigste oplysninger på skærmen og i chaufføraktivitetsrapporter. Køre-hviletidssupport i førerhuset hjælper chaufføren med at overholde køre-hviletidsreglerne.

Vigtigste fordele

  • Automatisk hentning af fartskriverhukommelsesdata og digitale data fra førerkort. Alle data lagres i Dynafleet, så du til enhver tid har adgang til dem
  • Køretidsprognosen overvåger kontinuerligt chaufførtiderne og advarer flådeadministratoren, inden der sker en overtrædelse af reglerne
  • Giver et fundament for fakturering og beregning af chaufførløn
  • Køre-hviletidsreglerne er lettere at administrere og overholde
  • Planlægnings- og administrationsopgaverne bliver enklere
VT

Nu er det tid

Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan hjælpe dig med at vælge, hvilke Dynafleet-tjenester der passer til dig, og hvordan du får mest muligt ud af dem.

Find din lokale forhandler