Trucks

×

Omkostninger og miljøaftryk

Brændstof og miljø

Tjenesten Brændstof og miljø gør det let at følge dine lastbilers præstationer og dine chaufførers effektivitet. På få sekunder kan du oprette rapporter ud fra en lang række parametre og finde ud af, hvorfor en bestemt chauffør bruger mere brændstof end en anden. Tjenesten er hurtig og nøjagtig og hjælper dig med at finde besparelsesmuligheder, der kan forbedre din bundlinje og reducere din miljøpåvirkning.

Hvem er din bedste chauffør?

Med Brændstofpoint kan du se brændstofeffektiviteten for dine chauffører og deres køretøjet. Bedømmelsen er rangordnet fra 0 til 100 og viser chaufførernes effektivitet på fire hovedområder: Forudseenhed og opbremsning, brug af motor og gear, hastighedstilpasning samt stilstand.

Med Brændstof og miljø har chaufførerne selv mulighed for at ændre på deres køreteknik, mens de kører. Det kan hjælpe dem med at nedbringe brændstofforbruget med op til 5 %.

TRENDS OG UDDANNELSE

Brændstofpoint giver dig mulighed for nøje at lave en detaljeret sammenligning af dine chaufførers præstationer. Disse oplysninger kombineret med effektiv chaufføruddannelse hjælper dig med at kontrollere dit brændstofforbrug på længere sigt.

Skab vækst i din virksomhed

Forbedret brændstofeffektivitet nedbringer din miljøpåvirkning. Med nøjagtig dokumentation af dine emissionsdata kan du vinde miljøbevidste kunder – og holde på dem. Emissionsrapporterne er lette at udarbejde og kan sendes automatisk til dine kunder, når de skal bruge dem. Rapporter om brændstof og miljøpåvirkning fås både til diesel- og LNG-drevne lastbiler.

Driver Coaching

Giv dine chauffører de råd, de skal bruge for at optimere deres køreteknik. Selv under kørslen. Driver Coaching er en funktion i førerhuset, der leverer løbende analyser, mens chaufføren er på farten. Det er et uvurderligt og responsivt værktøj, der hjælper dig til en bedre bundlinje. 

Vigtigste fordele

  • Visning af brændstofforbrug, kørt afstand, emissionsniveauer og meget mere
  • Analyse af hver enkelt chaufførs brændstofeffektivitet
  • Letlæselige rapporter, der viser de områder, hvor der kan opnås omkostningsbesparelser og varige besparelser med tiden
  • Et advarselssystem, som giver dig besked om betydelige brændstofændringer og mulige brændstoftyverier
  • Rapporter om emissionsniveauer, som automatisk kan sendes til miljøbevidste kunder
  • Rapporter fås både til diesel- og LNG-drevne lastbiler.

Vil du vide mere?

Vores forhandlere er eksperter i Dynafleet. Snak med din lokale forhandler for at få mere at vide om tjenesten Brændstof og miljø.