Hvem er din bedste chauffør?

Med Brændstofpoint kan du se brændstofeffektiviteten for dine chauffører og deres køretøjet. Bedømmelsen er rangordnet fra 0 til 100 og viser chaufførernes effektivitet på fire hovedområder: hastighedstilpasning, motor- og gearudnyttelse, forudsigelse og opbremsning samt stilstand.

Med Brændstof og miljø har chaufførerne selv mulighed for at ændre på deres køreteknik, mens de kører. Det kan hjælpe dem med at nedbringe brændstofforbruget med op til 5 %.

Johan Rundberg

Produktchef, Volvo Trucks

Vores brændstofpoint giver dig mulighed for at kontrollere brændstofforbruget over tid

Tendenser og uddannelse

Brændstofpoint giver dig mulighed for nøje at lave en detaljeret sammenligning af dine chaufførers præstationer. Disse oplysninger kombineret med effektiv chaufføruddannelse hjælper dig med at kontrollere dit brændstofforbrug på længere sigt.

Få mere at vide om vores kurser til chaufføruddannelse
Emissionsrapporter: lette at generere og lette at dele

Skab vækst i din virksomhed

Forbedret brændstofeffektivitet nedbringer din miljøpåvirkning. Med nøjagtig dokumentation af dine emissionsdata kan du vinde miljøbevidste kunder – og holde på dem. Emissionsrapporterne er lette at udarbejde og kan sendes automatisk til dine kunder, når de skal bruge dem. Rapporter om brændstof og miljøpåvirkning fås både til diesel- og LNG-drevne lastvogne.

Dynafleet Brændstof og miljø.

Driver Coaching

Giv dine chauffører de råd, de skal bruge for at optimere deres køreteknik. Selv under kørslen. Driver Coaching er en funktion i førerhuset, der leverer løbende analyser, mens chaufføren er på farten. Det er et uvurderligt og responsivt værktøj, der hjælper dig til en bedre bundlinje. 

Vigtigste fordele

  • Visning af brændstofforbrug, kørt afstand, emissionsniveauer og meget mere
  • Analyse af hver enkelt chaufførs brændstofeffektivitet
  • Letlæselige rapporter, der viser de områder, hvor der kan opnås omkostningsbesparelser og varige besparelser med tiden
  • Et advarselssystem, som giver dig besked om betydelige brændstofændringer og mulige brændstoftyverier
  • Rapporter om emissionsniveauer, som automatisk kan sendes til miljøbevidste kunder
  • Rapporter fås både til diesel- og LNG-drevne lastvogne.
VT

Vil du vide mere?

Vores forhandlere er eksperter i Dynafleet. Snak med din lokale forhandler for at få mere at vide om tjenesten Brændstof og miljø.

Find din lokale forhandler