Trucks

Danmark

×
Renoveret Volvo-bremsekaliber

Din verden kan ændre sig på 10 cm

 Renoveret Volvo-bremsekaliber sørger

En renoveret Volvo-bremsekaliber sørger for at holde dig sikker og giver dig den ydelse og pålidelighed, du forventer af en Volvo-lastbil. Tolerancerne er perfekt tilpasset helt ned til den sidste millimeter og passer til alle køretøjer, der er bygget fra 2006 og fremefter.

Vi renoverer dele, så du ikke aldrig behøver at gå på kompromis. Det er grunden til, at vores renoverede Volvo-bremsekalibre er dækket af en 2-årig international garanti.

 

En komplet renoveret bremsekaliberenhed

En komplet renoveret bremsekaliberenhed

Du kan nu købe en fuldstændig renoveret Volvo-bremsekaliber til lastbiler, der er produceret fra 2006 og fremefter. Ved at vælge en renoveret bremsekaliber bevarer du bremsesystemets integritet og holder fremtidige omkostninger til vedligehold og reparationer nede på et minimum. Faktisk fungerer alt fuldstændig, som det gjorde, da din lastbil oprindeligt forlod fabrikken.

 

2 års garanti på monterede reservedele

Når du vælger en komplet renoveret bremsekaliberenhed fra Volvo-ombytningsdele, der er monteret af en af vores dygtige værkstedsteknikere, tilbyder vi den samme garanti som for en ny del. Adgangen til et globalt servicenetværk betyder også, at uanset hvor du befinder dig i verden, så gælder din garanti, og du er dækket internationalt.

2 års garanti på monterede reservedele
Maksimering af driftstid

Maksimering af driftstid

Hvorfor spilde tid på at reparere en bremsekaliber, når du let kan udskifte den med en komplet enhed? Volvo-ombytningsdele er blevet renoveret, så de svarer til eller overgår den oprindelige ydelse, pålidelighed og kvalitet. Processen er helt enkel. Du returnerer den nedslidte del og køber en komplet Volvo-ombytningsdel. Den nedslidte del efterses, og hvis den kan godkendes, bliver den renoveret. Vi opbevarer derefter delen i vores globale lagernetværk, indtil en anden kunde får brug for den.

Konkurrencedygtige priser

Konkurrencedygtige priser

Renoverede dele kan købes til en konkurrencedygtig pris, da vi gerne vil sørge for, at dine samlede ejeromkostninger bliver så lave som muligt. Vi ønsker, at du skal føle, at du på rentabel vis kan vedligeholde din Volvo-lastbil uden at gå på kompromis med kvalitet, ydelse eller pålidelighed. Renoverede dele kan hjælpe dig med at bevare din Volvo som en Volvo.

Volvo – sikkerhed og ydelse

Når det gælder om at undgå en ulykke, kan sikkerheden måles i centimeter. Det er grunden til, at Volvo Trucks' bremseteknologi leverer en høj grad af sikkerhed. Den er en integreret del af Volvo Trucks-brandet. Større stabilitet, kortere bremselængde og bedre vejgreb kan kun opnås, når bremsesystemet fungerer perfekt. Renoverede dele sikrer, at systemet opretholder standarden, og hvis der er behov for det, opdaterer vi delen ved hjælp af den nyeste teknologi – så du fortsat får det niveau af sikkerhed og ydeevne, du forventer fra Volvo Trucks.

Volvo – sikkerhed og ydelse
Miljøhensyn

Miljøhensyn

Ved udskiftning af nedslidte dele kan Volvo levere omkostningseffektive ombytningsdele af høj kvalitet, samtidig med at forbruget af råmaterialer reduceres med op til 85 %, hvilket er en stor miljøfordel for os alle. Dette er alt sammen helt på linje med Volvos kerneværdier – kvalitet, sikkerhed og miljøhensyn.

Gå aldrig på kompromis med sikkerheden

Kontakt din lokale forhandler, og få en pris for montering af en renoveret, original bremsekaliber.