Det er en grundlæggende kendsgerning i livet – hvis du har langsigtede mål, som du ønsker at nå, så må du passe på dig selv. Alt tæller på den ene eller den anden måde. Hvis det bliver gjort rigtigt, giver det dig mulighed for at fortsætte med at gøre netop det, du drømmer om. Og det samme gælder for din Volvo-lastvogn. Når du vælger originale Volvo-dele, holder du din lastvogn i toppform – i lang tid fremover.

Originale Volvo-reservedele
Originale Volvo-reservedele

Originale Volvo-dele – derfor skal du vælge det

Førsteklasses køretøjer, der bruger dele af høj kvalitet, har også brug for service og reparation. Så når det er tid til service eller reparation, maksimerer du driftstiden og effektiviteten ved at bruge originale Volvo-dele. De er designet og testet til at sikre optimal ydelse og en perfekt pasform i din Volvo-lastvogn. Med hver original Volvo-del, Volvo-ombytningsdel og originalt Volvo-tilbehør følger der fuldstændig ro i sindet. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at originale Volvo-dele øger køretøjets levetid, reducerer risici og giver dig mest valuta for pengene.

Forhandlersøgning

Brug originale Volvo-dele

Originale Volvo reservedele, ekspertservice og mekanikere, der gør tingene rigtigt første gang. Det hele begynder hos din Volvo Trucks-forhandler.

Find din lokale forhandler
Vores reservedele giver dig en driftstid, andre reservedele ikke kan give dig

Originale Volvo-dele nu med 2-årig garanti på monterede reservedele

Vi har høje standarder. Og vi har nøjagtigt de samme kvalitetsstandarder for vores reservedele som for de reservedele, vi bygger din lastvogn med. Når du får brug for en reservedel, bruger vi derfor kun originale Volvo-dele. De holder lastvognens brændstoføkonomi oppe og emissionerne nede. Og de holder den i gang, dag efter dag. Kort sagt giver de dig en driftstid, andre dele ikke kan give dig.

Dele, der arbejder hårdere

Originale Volvo-reservedele bliver ikke bare kvalitetssikret. De designes efter vores specifikationer og fremstilles efter vores kompromisløse standarder. Desuden bliver de yderst grundigt testet. De passer perfekt. Og de giver dig den ro i sindet, du fortjener. 

Du er aldrig langt væk fra den reservedel, du har brug for

Den rette reservedel på det rette sted til rette tid

Med vores netværk af værksteder på 140 markeder verden over er du aldrig langt fra reservedele og serviceydelser, der kan få dig tilbage på vejen. Og vores avancerede logistiksystem sikrer, at vi finder den reservedel, du har brug for, og leverer den med ægte Volvo-effektivitet.

Din driftstid er vores højeste prioritet.

Vi lover at producere i 15 år

Uanset hvilken Volvo-lastvogn du kører, eller hvornår du har købt den, prioriterer vi din driftstid højt. Derfor fortsætter vi med at fremstille og levere alle vigtige dele i mindst 15 år efter, at en lastvognsmodel er gået ud af produktion.

Find de reservedele, du har brug for – fra et udvalg med mere end 100.000

Find den perfekte del

Vi fremstiller og leverer mere end 100.000 originale Volvo reservedele. Og med vores komponentkatalog kan du let finde det, du skal bruge.

Søg i reservedelskataloget

ORIGINALE VOLVO-DELE – 2 ÅR UDEN BEKYMRINGER

Vores reservedele er originale. Og vi er så overbeviste om, hvor gode de er, at vi giver dig en 2-årig garanti på monterede reservedele. 

Hvis en del svigter i løbet af de første 2 år på grund af en defekt, der er dækket af garantien, betaler vi for reparation eller udskiftning af delen.

Den fulde 2-årige garanti på monterede reservedele for originale Volvo-dele er gældende, når arbejdet udføres på et autoriseret Volvo-værksted. Den dækker reparation eller udskiftning af dele. Også følgeskader.

Volvo ombytningsdele

Volvo ombytningsdele er originale Volvo reservedele, der er blevet renoveret til original stand og fås til en konkurrencedygtig pris. Vi har nøjagtigt de samme kvalitetsstandarder for ombytningsdele som for helt nye reservedele. Og du får også nøjagtigt den samme garanti.

Vores sortiment af ombytningsdele er et af de mest omfattende på markedet. Du kan få alt fra luftkompressorer, styreenheder og koblingssæt til motorer, gearkasser, turboladere og fartskrivere. Du vil kunne lide prisen, og du kan regne med standarden.

VT

En del af det

Originale Volvo reservedele, ekspertservice og mekanikere, der gør tingene rigtigt første gang. Det hele begynder hos din Volvo Trucks-forhandler.

Find din lokale forhandler