Lej en lastvogn gennem vores bookingsystem

Lej en lastvogn nu

Book din lejelastvogn – ring til os på 43 55 58 00 

Lej for at dække dine behov

Lej for at dække dine behov

Anlæg? Renovationskørsel? Godstransport? Påhængskøretøj? Uanset hvad du beskæftiger dig med, er der en udlejningslastvogn, som passer til dine behov. Ved at tilvælge intelligente serviceydelser som f.eks. Dynafleet – vores flådestyringssystem – kan du spare tid og penge.

Oplev kvaliteten af en lejet lastvogn fra Volvo

Kvalitet, du kan regne med

Alle Volvo-udlejningslastvogne er nye eller næsten nye, og de er blevet serviceret og vedligeholdt efter vores kompromisløse standarder. Med den enestående brændstofeffektivitet, indbyggede sikkerhed og vores nyeste intelligente gearkasser, de forbedrede køreegenskaber og komfortfunktioner er det en ren fornøjelse at køre i en Volvo.

Vores lejeaftaler er økonomiske og omfattende.

Alt er inkluderet

Du kan leje en Volvo-lastvogn for en dag, for en uge eller for en længere periode. Det behøver ikke at være dyrt at leje det bedste. Faktisk bliver det en bedre og bedre forretning for dig, jo længere lejeperioden er. Forsikring, afgifter og fuld service er inkluderet, så du skal bare fylde tanken og køre af sted.

Find din lokale forhandler

Lej med det samme

Henvend dig til din lokale Volvo Trucks-forhandler for at finde den lastvogn, du står og mangler, eller læse vores fuldstændige lejebetingelser.

Find din lokale forhandler