Skræddersyet, individuel service med et personligt præg

Skræddersyet til din lastvogn

Barske driftsomgivelser betyder mere slitage. Få kørte kilometer betyder mindre vedligeholdelse. Det, der passer til en anden lastvogn, passer derfor ikke nødvendigvis til din. Ved at gennemgå dine behov, din brug af lastvognen og din virksomhed kan vi udarbejde en individuel serviceplan, som sikrer, at din lastvogn får nøjagtig den service, den har brug for – hverken mere eller mindre.

Guld-kontrakten

Én bekymring mindre

Med en serviceplan ved du på forhånd, hvornår det er tid til eftersyn og reparationer. Med en servicekontrakt bliver det hele lidt bedre. Vores servicekontrakter Blå, Sølv og Guld dækker alt fra forebyggende vedligeholdelse til omfattende lastvognsreparationer og giver dig fuld kontrol over udgifterne. Og med en Volvo Guld-kontrakt til din Volvo FM eller Volvo FH garanterer vi dig ganske enkelt 100 % driftstid,

Se Guld-kontrakten med alle dens fordele

Serviceplanlægning – sådan gør vi

Trin 1: Vi registrerer
Dit gratis serviceplanlægningsmøde begynder med, at vi skriver din lastvogns nøjagtige specifikationer, din brug af den og kilometerstanden ind i systemet. Vi registrerer også en række detaljer om din virksomhedsdrift. 

Trin 2: Vi identificerer
Når vi har testet, hvordan en række forskellige serviceintervaller kan påvirke lastvognens driftstid, finder vi det perfekte vedligeholdelsesniveau.

Trin 3: Vi planlægger
Vi bruger dine data til at udarbejde en individuel serviceplan, som definerer, hvornår lastvognen har brug for service, og præcis hvad det er, der skal ses på. På den måde ved du altid, hvad du kan forvente.

Trin 4: Vi yder service
Når et planlagt serviceeftersyn nærmer sig, kontakter vi dig i god tid, så du bedre kan planlægge med din flåde. 

Trin 5: Vi finjusterer
Hver gang din lastvogn er på værkstedet, gennemgår vi dens behov og optimerer din plan, så du altid får mest muligt ud af din lastvogn eller flåde.

Find din lokale forhandler

Lad os lægge en plan sammen

Din Volvo Trucks-forhandler kan udarbejde en gratis serviceplan til dig og besvare alle dine servicespørgsmål.

Find din lokale forhandler