Få dine dæk til at forøge din driftstid

Volvo Dækovervågningsservice giver dig mulighed for at få mest muligt ud af dine dæk og maksimere din drifttid på landevejen. Den avancerede overvågning i realtid hjælper dig med at forudse og undgå alle dækrelaterede problemer. Den avancerede service holder din lastvogn og dine dæk i topform og minimerer den tid, du skal holde på værksted. Og sidst men ikke mindst vil vores dækovervågningsservice føre til optimal dækøkonomi i din forretning.

Dækovervågning i realtid

Teknologien er baseret på trådløs opkobling og gør dig i stand til at holde øje med dækkene på hele vogntoget. Følere i hjulene overvåger dæktryk og -temperatur døgnet rundt og videresender de indsamlede data til både chaufføren og til kontoret.

One-stop service-flow

Vores one-stop service-flow giver dig mulighed for at udføre et omfattende helbredstjek på din lastvogn og dine dæk i én hurtig procedure. Ud over at sikre dig vedligeholdelse i høj kvalitet giver det også tidsbesparelser på værkstedet og reducerer antallet af værkstedsbesøg.

7-sekunders scanning af dækmønster

Denne unikke, laser-baserede teknologi giver dig præcis viden om mønsterdybden på alle dine dæk i løbet af et øjeblik. Systemet scanner fire dæk på 7 sekunder med en fantastisk præcision på helt ned til 1/10 millimeter.

Dækovervågning

Dækovervågning

Vi hjælper dig til de rigtige dækvalg, der giver dig optimal dækøkonomi og minimalt brændstofforbrug i forhold til din lastvogn og dine driftsforhold. Vi kan også hjælpe dig med at spare tid og plads ved at opbevare dine sommer- og vinterdæk uden for sæsonen.

Spar tid, dæk og penge

Serviceprocedure

Tidsbesparende vedligeholdelse

Når du får udført al vedligeholdelse ét sted, reducerer du tidsforbruget og antallet af værkstedsbesøg. Det samme gør vores avancerede serviceprocedurer.

Lastvognsservice

En lastvogn i topform

Vores kvalitetsvedligeholdelse sikrer din lastvogns ydeevne og giver dig værdi for pengene. Den forbedrer din drifttid og gør din kørsel mere sikker.

Garanteret funktionalitet

Reducerede dæk- og brændstofomkostninger

De rigtige dæk og den forebyggende vedligeholdelse inkl. sporing og eventuelt justering giver dig den bedst mulige brændstoføkonomi og levetid på dine dæk.

Chauffør

Nemmere hverdag og mindre administration

Når du kun skal besøge ét værksted, kun har én kontaktperson og kun modtager én faktura, bliver din vedligeholdelse både enklere og mere effektiv.

Optimeret driftstid

Mindre risiko for ubehagelige overraskelser

Vores forebyggende vedligeholdelse giver dig mulighed for at gribe ind, inden problemerne vokser sig store. Det minimerer risikoen for stilstand, reparationer og uforudsete omkostninger.

Omkostningsstyring

Forbedret omkostningskontrol

Driftsomkostningerne bliver mere forudsigelige. Du betaler en fast pris pr. kilometer, og vores forebyggende vedligeholdelse minimerer risikoen for uforudsete reparationer.

Guld Dækkontrakt

Guld Dækkontrakt

Guld Dækkontrakten tilbyder det hele: den betryggende dækovervågning i realtid, det effektive One-Stop Service-flow samt den fordelagtige dækservice. Du får det hele til en fast pris pr. kilometer og opnår samtidig stram omkostningskontrol og mindre administration.

Original Volvo service

Original Volvo service

Få din lastvogn serviceret af de dygtigste mekanikere i de mest moderne værksteder med brug af de bedste værktøjer og reservedele.

Få flere oplysninger
VT

Få mere at vide om vores Dækovervågningsservice

Find din nærmeste forhandler