Volvo Trucks

Danmark

×
Servicekontrakter holder dig i gang ude på vejene

Volvos servicekontrakter

Fra planlagt vedligeholdelse til vores garanti om 100 % driftstid holder en Volvo servicekontrakt dig i gang. Ved at mindske driftsafbrydelser, sænke de samlede ejeromkostninger og forbedre din kontrol over driften giver den også din bundlinje et løft.

Volvo trucks services servicing contracts workshop pit

Fantastisk for din virksomhed

Når servicearbejdet planlægges og prissættes på forhånd, giver det dig bedre kontrol og bedre overblik over virksomhedsdriften, så du sparer tid og penge til administration. En velserviceret lastbil er også mere driftssikker og brændstoføkonomisk. Alt dette sænker de samlede ejeromkostninger og giver dig færre ting at bekymre dig om, så du kan fokusere på at skabe vækst i virksomheden.

Volvo trucks services servicing contracts technician front

Fantastisk for din lastbil

For at holde din lastbil i optimal stand og gøre den så rentabel som muligt bliver den serviceret af certificerede Volvo-mekanikere. De har alt det nødvendige Volvo-værktøj og alle de diagnose- og databasesystemer, de skal bruge. De bruger kun originale Volvo-reservedele. Og for at minimere driftsafbrydelser forsøger de altid at arbejde, når det passer dig. 

Vælg den perfekte kontrakt

Service, der er skræddersyet til dine behov

Start med en serviceplan

Maksimal driftstid begynder med en gratis serviceplan. Vi lærer din lastbil og din virksomhed at kende og samarbejder med dig om at finde det rette vedligeholdelsesniveau. Derefter bliver vi enige om en serviceplan, der hjælper dig med at få mest muligt ud af hver kilometer.

Hvilken kontrakt passer til dig?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svarene. Kig forbi, eller ring, så du kan komme i gang med en serviceplan.