Volvo Trucks

Danmark

×

Volvos servicekontrakter

Hvad fungerer bedst for dig?
 

Uanset om du vil have sikkerheden ved en velholdt lastbil eller maksimal driftstid, er alle Volvos servicekontrakter designet til at holde dine lastbiler i gang og styrke din bundlinje.

Takket være dine lastbilers indbyggede fjernforbindelsesteknologi kan vi planlægge dine værkstedsbesøg i henhold til din kilometerstand og slitagen på vigtige komponenter. Dermed kan du undgå potentielle problemer, inden de opstår, og samtidig få mere driftstid, bedre styr på udgifterne og mere ro i sindet.

Se nærmere på vores servicekontrakter, og find den bedste løsning til dig og din virksomhed. 

Fantastisk for din lastbil

Du kan stole på, at vores certificerede Volvo-mekanikere holder din lastbil i topform og gør dit værkstedsbesøg så effektivt som muligt. Det kan vi, fordi vi har den nødvendige viden, et komplet sortiment af Volvo-værktøjer og de nødvendige diagnostik- og databasesystemer. Og vi bruger altid originale Volvo-reservedele. 

Fantastisk for din virksomhed

At holde din lastbil i topform lønner sig på mange måder. Service, der er planlagt og prissat på forhånd, mindsker risikoen for uplanlagte stop, giver dig bedre kontrol over driften og giver dig et bedre indblik i hele din virksomhed. Dermed sparer du tid og penge på administration. En velserviceret lastbil er også mere driftssikker og brændstoføkonomisk. Alt dette sænker de samlede ejeromkostninger og giver dig færre ting at bekymre dig om, så du kan fokusere på din virksomhed.

Realtidsovervågning
 

I dag har hver eneste Volvo-lastbil et af branchens mest avancerede telematik- og diagnosesystemer. Kombineret med den nyeste fjernforbindelsesteknologi sætter det Volvo Trucks i stand til at fjernovervåge og analysere vigtige komponentdata i realtid og forudsige, hvornår der vil opstå en defekt. Dataene overføres til Volvo Trucks' International Uptime Center, hvor de behandles og analyseres. Hvis der opstår en alarm, sendes den til hjemmeforhandleren eller et nationalt Uptime Center, så de kan reagere forebyggende, før der sker et nedbrud. I dag fås realtidsovervågning som tilvalg til Volvo Guld-kontrakten på de fleste europæiske markeder.

Se, hvordan realtidsovervågning og driftstidstjenester holder din lastbil i gang

Vælg den perfekte kontrakt

En serviceplan skræddersyet til din lastbil

En god serviceplan skal tage højde for den faktiske brug og tilstand af din lastbil. Det er det, Volvo Uptime Care handler om. Den er grundlaget for alle vores servicekontrakter og fås også som enkeltstående serviceplan. Volvo Uptime Care-kontrakten inkluderer tilsluttet serviceplanlægning, som giver os mulighed for at planlægge dit værkstedsbesøg ud fra dit faktiske kilometertal og slitagen på vigtige komponenter. Det er en fantastisk metode til at holde dine omkostninger nede og din lastbil i gang.

Hvilken kontrakt passer til dig?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svarene. Kig forbi, eller ring, så du kan komme i gang med en serviceplan.