Volvo Trucks

Danmark

×

Giv din virksomhed en afgørende fordel

Volvo Guld kontrakt

Med en Guld kontrakt fra Volvo er du garanteret den bedst mulige driftstid. Al forebyggende vedligeholdelse og alle lastbilsreparationer er inkluderet, så du får fuld kontrol med omkostningerne, bekymringsfrit ejerskab og frihed til at fokusere på virksomhedsdriften.

  • Dækning af hele lastbilen
  • Fjerndiagnostik og vedligeholdelse
  • Maksimal driftstid
  • Holder din lastbil i topform
  • Bedre styr på de samlede udgifter og driften
  • Mindre papirarbejde
  • Optimal brugtvognsværdi
  • Lavere samlede ejeromkostninger
  • Bekymringsfrit ejerskab

Realtidsovervågning

Med en Volvo Guld-kontrakt med realtidsovervågning er du hele tiden et skridt foran. Med lastbilens avancerede telematik- og diagnosesystemer kan Volvo Trucks fjernovervåge og analysere data om vigtige komponenter døgnet rundt. Det giver os mulighed for at forudsige, hvornår der opstår defekter. Hvis der udløses en alarm, sendes den til din hjemmeforhandler eller et nationalt Uptime Center, så vi kan skride ind i tide for at maksimere lastbilens driftstid.

Volvo Flexi-Guld-kontrakt

Volvo Flexi-Guld-servicekontrakten er designet, så den passer til rytmen i din virksomhed. Den giver samme dækning som Volvo Guld-kontrakten, men den brugsbaserede betalingsmodel betyder, at du kan afstemme udgifter med indtægter, fordi hver faktura er baseret på de faktiske kørte kilometer. Den giver desuden fleksibilitet, så dit anslåede årlige kilometertal kan variere med +/- 20 %. Og du kan trygt stole på, at der ikke foretages nogen revision af kilometertallet ved årets udgang.

Vores servicekontrakter i detaljer

Kontrakten omfatter GULD FLEXI GULD SØLV BLÅ CLASSIC BLÅ
    Få mere at vide Få mere at vide Få mere at vide Få mere at vide
Forebyggende vedligeholdelse  
Serviceplan
Drivlinereparationer    
Alle lastvognsreparationer      
Onlineforbindelse til værkstedet Tilvalg Tilvalg  
Garanti for 100 % driftstid      
Service On Call*          
Frontrudeforsikring Tilvalg Tilvalg Tilvalg Tilvalg Tilvalg

* Volvo Action Service On-Call er standard med Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM og Volvo FMX og ikke tilgængelig med Volvo FE eller Volvo FL.

Find den perfekte kontrakt

Ring til din Volvo Trucks-forhandler, eller kig forbi, for at få mere at vide om dine muligheder og finde den bedste kontrakt til dine behov.