Volvo Trucks

Danmark

×
Særligt udviklet til din lastbil og din forretning

Volvo Serviceplanlægning

Driftsafbrydelser og hastereparationer er dyre i driftstid og omsætning. Proaktiv service og forebyggende vedligeholdelse sparer dig for disse udgifter. Planlægning betaler sig. Og det bedste af det hele er, at vi kan gøre det hele for dig. En Volvo serviceplan udarbejdes specifikt til din lastbil og din forretning. Vi arrangerer dine værkstedsbesøg, minimerer stilstand og optimerer din driftstid. Helt gratis.

Volvo trucks services servicing planning man black shirt

Skræddersyet til din lastbil

Barske driftsomgivelser betyder mere slitage. Få kørte kilometer betyder mindre vedligeholdelse. Det, der passer til en anden lastbil, passer derfor ikke nødvendigvis til din. Ved at gennemgå dine behov, din brug af lastbilen og din virksomhed kan vi udarbejde en individuel serviceplan, som sikrer, at din lastbil får nøjagtig den service, den har brug for – hverken mere eller mindre.

Serviceplanlægning – sådan gør vi

Trin 1: Vi registrerer

Dit gratis serviceplanlægningsmøde begynder med, at vi skriver din lastbils nøjagtige specifikationer, din brug af den og kilometerstanden ind i systemet. Vi registrerer også en række detaljer om din virksomhedsdrift. 

Trin 2: Vi identificerer
Når vi har testet, hvordan en række forskellige serviceintervaller kan påvirke lastbilens driftstid, finder vi det perfekte vedligeholdelsesniveau.

Trin 3: Vi planlægger
Vi bruger dine data til at udarbejde en individuel serviceplan, som definerer, hvornår lastbilen har brug for service, og præcis hvad det er, der skal ses på. På den måde ved du altid, hvad du kan forvente.

Trin 4: Vi udfører service

Når et planlagt serviceeftersyn nærmer sig, kontakter vi dig i god tid, så du bedre kan planlægge med din flåde. 

Trin 5: Vi finjusterer
Hver gang din lastbil er på værkstedet, gennemgår vi dens behov og optimerer din plan, så du altid får mest muligt ud af din lastbil eller flåde.

Lad os lægge en plan sammen

Din Volvo Trucks-forhandler kan udarbejde en gratis serviceplan til dig og besvare alle dine servicespørgsmål.