Volvo Trucks

Danmark

×

Volvo Serviceplanlægning

Driftsafbrydelser og hastereparationer er dyre i driftstid og omsætning. Proaktiv service og forebyggende vedligeholdelse sparer dig for disse udgifter. Planlægning betaler sig. Og vi klarer det for dig. En Volvo serviceplan udarbejdes specifikt til din lastbil og din forretning. Vi arrangerer dine værkstedsbesøg, minimerer stilstand og optimerer din driftstid. Helt gratis.

Skræddersyet til din lastbil

Barske driftsomgivelser betyder mere slitage. Få kørte kilometer betyder mindre vedligeholdelse. Det, der passer til en anden lastbil, passer derfor ikke nødvendigvis til din. Med tilsluttet serviceplanlægning bruger vi den indbyggede opkoblingsfunktion i din lastbil til at kortlægge lastbilens unikke vedligeholdelsesbehov. Derefter arbejder vi proaktivt på at optimere din serviceplan. Alt sammen for at sikre, at din lastbil får præcis den service, den skal bruge – hverken mere eller mindre.

Uptime Care-kontrakt
 

Volvo Uptime Care-kontrakten er en serviceplan til den virkelige verden. Den inkluderer tilsluttet serviceplanlægning, hvor vi bruger den indbyggede opkoblingsfunktion i lastbilen til at fjernkontrollere slitagen af bestemte komponenter. Derefter følger vi proaktivt op med dig og bruger lastbilens data til at optimere din vedligeholdelsesplan. Det betyder, at værkstedsbesøg kan planlægges ud fra, hvordan du faktisk bruger lastbilen, og dens tilstand. Det sikrer også, at selve værkstedsbesøgene er mere effektive, og at de rigtige reservedele altid er på lager. Alt sammen for at holde din lastbil i gang ude på vejene og til rådighed for opgaver.

Serviceplanlægning – sådan gør vi

Trin 1: Vi registrerer

Dit gratis serviceplanlægningsmøde begynder med, at vi skriver din lastbils nøjagtige specifikationer, din brug af den og kilometerstanden ind i systemet. Vi registrerer også en række detaljer om din virksomhedsdrift. 

Trin 2: Vi identificerer
Når vi har testet, hvordan en række forskellige serviceintervaller kan påvirke lastbilens driftstid, finder vi det perfekte vedligeholdelsesniveau.

Trin 3: Vi planlægger
Vi bruger dine data til at udarbejde en individuel serviceplan, som definerer, hvornår lastbilen har brug for service, og præcis hvad det er, der skal ses på. På den måde ved du altid, hvad du kan forvente.

Trin 4: Vi servicerer
Med tilsluttet serviceplanlægning fjernkontrollerer vi, hvordan du faktisk bruger lastbilen, og dens faktiske servicebehov. Derefter følger vi proaktivt op med dig for at bestille service til din lastbil i god tid.

Trin 5: Vi finjusterer
Hver gang din lastbil er på værkstedet, gennemgår vi dens behov og optimerer din plan, så du altid får mest muligt ud af din lastbil eller flåde.

Lad os lægge en plan sammen

Din Volvo Trucks-forhandler kan udarbejde en gratis serviceplan til dig og besvare alle dine servicespørgsmål.