Volvo Trucks

Danmark

×
Original Volvo Service udføres med originale Volvo-dele.

Original Volvo service

Dygtige mekanikere. Fremragende dele. Specialværktøjer. Original Volvo service holder din lastbil i topform. Og i gang.

Fremragende servicearbejde

Ingen servicerer din Volvo-lastbil, helt som vi gør. Med os ved du, at tingene bliver gjort rigtigt. Ingen genveje. Ingen overraskelser. Vores mekanikere er certificerede eksperter De har alt det nødvendige specialværktøj og alle de diagnosticerings- og databasesystemer, de skal bruge. Og de bruger kun originale Volvo reservedele. Og når de installeres af et autoriseret Volvo-værksted, leveres de med en fuld 2-årig garanti på monterede reservedele. Med Volvo ved du, at din lastbil – og din virksomhed – får den service, I fortjener.

Volvo Trucks' eksperter bruger kun originale Volvo-dele
Planlagt forebyggende vedligeholdelse er den optimale vej til forbedret driftstid

Forebyggende vedligeholdelse

Forebyggende vedligeholdelse er den bedste måde at undgå uplanlagte driftsafbrydelser på. Når vi udfører service, skifter vi filtre og smøremidler, og vi udfører en lang række justeringer og eftersyn, som løser småproblemer, inden de bliver store og dyre.

Mere om Volvo-servicekontrakter

Vi rådfører os med dig, så vi kan udvikle en serviceplan, der passer til dine behov

Din personlige plan

Vi tror ikke bare på forebyggende vedligeholdelse – vi tror på at skræddersy den til din lastbil eller virksomhed. Her kommer vores gratis serviceplan ind i billedet. Et kort møde er alt, hvad vi skal bruge for at finde et perfekt vedligeholdelsesniveau for dig og udarbejde en serviceplan, der opfylder netop dine behov. Du kan dermed allerede på forhånd vide, hvornår lastbilen skal på værksted, og hvad det kommer til at koste.

Et godt tilbud

Besøg din Volvo Trucks-forhandler for at få mere at vide om original Volvo service, og hvad den kan gøre for din virksomhed.