Volvo Trucks

Danmark

×

Softwareopgraderinger

Få mere kraft, effektivitet og ydelse ud af din lastbil. Vores softwareopgraderinger lader dig udnytte din lastbils fulde potentiale – fra reducerede emissioner til styrket chaufførsikkerhed og bedre forbindelsesmuligheder. 

Fjerndownload af software

Med bedre forbindelsesmuligheder bliver det lettere at fjernhente software, så din lastbil ikke behøver at komme på værksted. Den nye software hentes og gemmes i lastbilen, indtil chaufføren finder et passende tidspunkt til installationen. Du kan også fjernhente udvalgte Volvo Software Accessories, så opgraderingerne forløber let og bekvemt. 

Softwareopgraderinger

Opgrader din I-Shift
 

Jævnere gearskifte. Reducerede vedligeholdelsesomkostninger. Bedre brændstoføkonomi. Større produktivitet. I de senere år er Volvo I-Shift blevet branchens målestok for automatiske transmissioner.

Det er også muligt at opgradere I-Shift-softwaren, så den passer til dine transportopgaver. Se her de forskellige muligheder, der er udviklet til at få dine transportopgaver til at køre endnu mere effektivt.

En smart drivline bliver endnu smartere
 

Da vi byggede din lastbil, optimerede vi din I-Shift-software til en specifik transportopgave. Men har dine transportopgaver ændret sig siden da? Eller har du fundet en brugt lastbil med de perfekte specifikationer til dit behov – lige bortset fra I-Shift-softwaren

Det er ikke noget problem. Vi opgraderer ganske enkelt din I-Shift-software, så den passer til dine behov. Vi forbedrer din produktivitet, sparer brændstof og reducerer slitagen på drivlinekomponenterne.

Hvordan opgraderer jeg?
 

Det eneste, du skal gøre for at optimere din I-Shift, er at tage en tur forbi din Volvo-forhandler. Her opgraderer vi din I-Shift-software, så den passer til dine transportopgaver. Softwaren passer til certificeringerne for din motors udstødningsemissioner og din I-Shift-hardwareversion.
 

Nogle af fordelene ved opgradering:

  • Forbedret resultat
  • Reduceret brændstofforbrug
  • En mere komfortabel kørsel
  • Mindre slitage på drivlinekomponenterne

Hvilken software skal jeg vælge?

Hvilke softwarepakker passer til dine transportopgaver? Her er en oversigt over de tilgængelige pakker – bemærk, at for de ældre versioner af I-Shift er nogle af softwarepakkerne kombineret.

Gearet til effektivitet

Kørsel i byer er lettere med I-Shift – vores intelligente gearkassesystem. I-Shift er hurtig, jævn, støjsvag og en fornøjelse at køre. Den optimerer hvert eneste gearskift og forbedrer dermed både brændstofeffektiviteten og chaufførens produktivitet.

Ring eller skriv

Kontakt din lokale Volvo Trucks-forhandler for at udforske de mange specifikationer og oplysninger om alle tilbud.