Trucks

Lær mere om, hvordan vi understøtter dette segment i den interaktive segmentbrochure

Du leverer verden af i morgen. I dag

BYGGE- OG ANLÆGSTRANSPORT

Byerne vokser. Du og dine lastbiler får det til at ske – og alle er afhængige af, at du leverer. Vi står parat med løsninger, der hjælper dig med at køre med tungere last, klarer hårdere terræn, reducerer dine cyklustider, får højere driftstid, fjerner belastningen fra chaufførens skuldre og reducerer dit brændstofforbrug. 

Volvo Trucks-funktioner til din drift

Udforsk de løsninger, der er udviklet for at gøre dit liv lettere og din drift endnu bedre.

Den robuste front
Designet til verdens hårdeste terræn.

I-Shift med krybegear
Fremragende startevne, selv med fuld last – og fuldstændig kontrol over kraften ved meget lave hastigheder.

Kræfter til alle behov
Med en Volvo har du alle de kræfter, du har brug for, lige ved hånden. Drivliner til Volvo FMX, Volvo FH, Volvo FM, Volvo FE eller Volvo FL.

Styr over trækkraften
Undgå at sidde fast – traction control-panelet er let at bruge. Drej blot knappen med uret for at aktivere differentialespærrerne, den trækkende foraksel og andre hjælpemidler.

Volvo Dynamisk Styring, som du vil have det 
Perfekt stabilitet og kontrol i alle hastigheder - og mindre belastning på dine skuldre.

Ekstern styring
Kør din lastbil uden fra førerhuset.

Tandemakselløft
Perfekt, hvis du kører med tung last den ene vej og tom last på tilbageturen.

Tag mere last med
Vores chassis leveres med et udvalg af komponenter og affjedringer, der kan tilpasses forskellige behov. Med vores luftaffjedring kan du kombinere enorm lastkapacitet, perfekt manøvredygtighed og høj kørekomfort. De luftaffjedrede foraksler klarer op til 10 ton hver. Det kan øge din produktivitet, forbedre dit arbejdsmiljø og skåne komponenterne på din lastbil, fordi der bliver færre vibrationer.

Komfortable førerhuse
Alle vores førerhuse byder på høj komfort, lav støj og masser af plads. Altid fokus på din sikkerhed. Førerhusinteriør til  Volvo FMXVolvo FHVolvo FMVolvo FE eller Volvo FL.

Udsynet
Fremragende udsyn med de store vinduespartier og veldesignede spejle. Tilføj op til otte kameraer for endnu flere visninger.

Fleksibelt chassiskoncept
Volvo Trucks' chassiskoncept betyder, at du kan få præcis de rammer og akselkonfigurationer, du vil have – direkte fra fabrikken. Din forhandler kan hjælpe dig med at skræddersy din lastbil.

Let opbygning
Vi gør det let for opbyggere at skræddersy lastbilen til dine opgaver. Volvos opbyggerinstruktioner giver klare vejledninger.

Værn om din driftstid med en Volvo Guld-kontrakt
Den bedste måde at sikre driftstiden på er en Volvo Guld-kontrakt, der inkluderer al forebyggende vedligeholdelse og lastbilreparation for et fast månedligt gebyr. Lastbilen fjernkommunikerer desuden med værkstedet for at gøre dine besøg så effektive som muligt.

Referenceklient

Lastbilen føles meget stabil, selv med tung last. I-Shift-gearkassen er virkelig præcis. Jeg synes, det er en virkelig god lastbil.

Byg din fremtid

Tal med din lokale Volvo Trucks-forhandler for at finde den bedste løsning til din transportvirksomheds bygge- og anlægsopgaver.