Trucks

Lær mere om, hvordan vi understøtter dette segment i den interaktive segmentbrochure

Få mest muligt ud af hver tur.

Kemikalie- og olietransport

Du er eksperten – alle regner med dine beslutninger og evner. Og som erfaren chauffør ved du, at det rette udstyr kan hjælpe dig med at håndtere risici og holde produktiviteten i top. Vi tilbyder transportløsninger, der opfylder de strenge krav og hjælper dig med at levere til tiden hver gang. Kontakt os, hvis du er interesseret i lastbiler, der er lette og hurtige, men hvor der ikke er gået på kompromis med sikkerheden eller pålideligheden.

Volvo FM

Rummelige førerhuse med let indstigning

 

Vigtige produktoplysninger

Effekt: 330-500 hk.

Sikkert og komfortabelt førerhus i seks størrelser. Optimeret til lav chassisvægt og effektivitet. Fleksibelt chassis til opbygning.

 

Brændstofmuligheder

diesel, LNG, biodiesel, HVO.

 

Vigtige funktioner

Elektronisk stabilitetskontrol – ESC. Volvo Dynamisk Styring med personlige indstillinger og stabilitetsassistent. Kollisionsadvarsel med nødbremse. Letvægtskomponenter på chassiset.

Volvo FH

Fremragende komfort

 

Vigtige produktoplysninger

Effekt: 420-540 hk.

Rummelige og komfortable førerhuse i fem størrelser. Optimeret til et højt tempo over lange afstande. Fleksibelt chassis til opbygning.

 

Brændstofmuligheder

diesel, LNG, biodiesel, HVO.

 

Vigtige funktioner

Elektronisk stabilitetskontrol – ESC. Volvo Dynamisk Styring med personlige indstillinger og stabilitetsassistent. Kollisionsadvarsel med nødbremse. Letvægtskomponenter på chassiset.

Volvo Trucks-funktioner til din drift

Udforsk de løsninger, der er udviklet for at gøre dit liv lettere og din drift endnu bedre.

Lav vægt giver højere nyttelast 
Vi kan bygge lastbiler til transport af kemikalier, olie og bulkgods med meget lav chassisvægt. Det giver dig øget lastkapacitet.

Dynafleet
Dynafleet-tjenesterne gør det let at følge dine lastbilers præstationer og dine chaufførers effektivitet og sikkerhed. På få sekunder kan du oprette rapporter ud fra en lang række parametre og finde ud af, hvorfor en bestemt chauffør bruger mere brændstof end en anden. Tjenesten er hurtig og nøjagtig, og den hjælper dig med at identificere potentielle forbedringer af brændstofudgifter, miljøpåvirkning og sikkerhed.

I-Shift med dobbeltkobling 
I-Shift med dobbeltkobling giver dig en jævn og dynamisk acceleration. Det er helt perfekt, hvis du kører med flydende laster. 

Volvo Dynamisk Styring, som du kan lide det 
Leder du efter perfekt stabilitet og kontrol i alle hastigheder kombineret med mindre belastning på dine skuldre? Så se nærmere på Volvo Dynamisk Styring. 

Køreegenskaber og hjælpefunktioner 
Vores lastbiler tilbyder altid fremragende vejhåndtering og kontrol bag rattet. Og du har markedets bedste support i ryggen. Elektronisk stabilitetskontrol hjælper med at holde kursen uden at skride ud. Volvo Dynamisk Styring med sporassistent registrerer og korrigerer utilsigtede baneskift. Og kollisionsadvarsel med nødbremse træder til, hvis du kommer for tæt på et køretøj foran dig. Bare for at nævne et par eksempler. Men der er mere – tal med din forhandler.

Udsyn
Vores førerhuse tilbyder fremragende udsyn med de store vinduespartier og veldesignede spejle. Du kan tilføje op til otte kameraer, for eksempel et kamera i passagersiden placeret i sidespejlet i passagersiden.

Optimer med I-See
I-See anvender data om topografien til at optimere hastighed og gearskift på dine ruter for at forbedre brændstofeffektiviteten.

Gasdrevne lastbiler 
Vores gasdrevne lastbiler kører på LNG (flydende naturgas), der øjeblikkeligt nedbringer dit CO2-aftryk, men holder ydeevnen og produktiviteten i top.

Sikkert ned ad bakke med ESP-vogntogsbremsen
Lastbil og anhænger med fuldt læs ned ad en skråning. ESP-vogntogsbremsen aktiverer sættevognens hjulbremser for at rette vogntoget op og undgå saksning.

Volvo Guld-kontrakt 
Den bedste måde at sikre driftstiden på er en Volvo Guld-kontrakt, der inkluderer al forebyggende vedligeholdelse og lastbilreparation for et fast månedligt gebyr. Lastbilen fjernkommunikerer desuden med værkstedet for at gøre dine besøg så effektive som muligt. Din lastbil holdes i den bedst mulige form, og du har fuld kontrol over dine omkostninger. Hvis de kørte kilometer varierer, kan du vælge Flexi-Guld-kontrakten, der giver dig samme dækning, men mod et gebyr, der er tilpasset rytmen i din virksomhed.

Referenceklient

Vi bruger lastbilerne meget, nogle gange op til 7.500 timer om året, og en lav vægt uden last er derfor vigtig.

Find en skræddersyet løsning

Tal med din lokale Volvo Trucks-forhandler for at finde den bedste løsning til din transportvirksomheds opgaver inden for transport af kemikalier og olie.