Trucks

Lær mere om, hvordan vi understøtter dette segment i den interaktive segmentbrochure

Hold de internationale forsyningsruter i gang

Containertransport

Når du afhenter og leverer containere ved havne og andre trafikknudepunkter, er du godt på vej til at blive det næste led i en global forsyningskæde. Og du får brug for de rette værktøjer, så du kan arbejde effektivt hele vejen. Vi leverer løsninger, der gør manøvreringen lettere, giver førerhuse med fremragende udsyn og komfort – og drivliner, der hjælper dig med at få mest muligt ud af hver dråbe brændstof. 

Volvo FM

Rummelige førerhuse med let indstigning

 

Vigtige produktoplysninger

Effekt: 330-500 hk.

Sikkert og komfortabelt førerhus i seks størrelser. Optimeret til lav chassisvægt og effektivitet. Fleksibelt chassis til opbygning.

 

Brændstofmuligheder

diesel, LNG, biodiesel, HVO.

 

Vigtige funktioner

I-Shift. Volvo Dynamisk Styring. Udsyn. Det fleksible chassis.

Volvo FH

Fremragende komfort

 

Vigtige produktoplysninger

Effekt: 420-540 hk.

Rummelige og komfortable førerhuse i fem størrelser. Optimeret til lange afstande. Fleksibelt chassis til opbygning.

 

Brændstofmuligheder

diesel, LNG, biodiesel, HVO.

Vigtige funktioner

I-Shift. Volvo Dynamisk Styring. Det fleksible chassis.

Volvo Trucks-funktioner til din drift

Udforsk de løsninger, der er udviklet for at gøre dit liv lettere og din drift endnu bedre.

Udsynet
Fremragende udsyn med de store vinduespartier og veldesignede spejle. Du kan tilføje op til otte kameraer, for eksempel et kamera i passagersiden placeret i sidespejlet i passagersiden.

Dynafleet Brændstof og Miljø 
Flådestyringstjenesterne gør det let at følge dine lastbilers præstationer og dine chaufførers effektivitet. Tjenesten hjælper dig med at finde besparelsesmuligheder, der kan forbedre din bundlinje og reducere din miljøpåvirkning.

I-Shift med dobbeltkobling 
I-Shift med dobbeltkobling giver dig en virkelig jævn og dynamisk acceleration. Den skifter gear på en brøkdel af et sekund.

Komfortable førerhuse 
Alle vores førerhuse byder på høj komfort, lav støj og masser af plads. Til dig og de ting, du har brug for.

I-Park Cool
Det bliver bare bedre at holde pause eller vente ved en terminal, når du har den helt rette temperatur i førerhuset. I-Park Cool er indbygget og eldrevet. Og den giver dig et svalt førerhusklima, uden at motoren skal gå i tomgang.

Volvo Dynamisk Styring, som du kan lide det
Leder du efter perfekt stabilitet og kontrol i alle hastigheder kombineret med mindre belastning på dine skuldre? Så se nærmere på Volvo Dynamisk Styring.

Gasdrift
Vores gasdrevne lastbiler kører på LNG (flydende naturgas), der øjeblikkeligt nedbringer dit CO2-aftryk uden at gå på kompromis med produktiviteten. De giver dig også mulighed for at reducere dine brændstofudgifter.

Finansiering og forsikring
Fleksible finansieringspakker og skræddersyede forsikringspolicer fra Volvo Finans kan hjælpe dig til at foretage investeringen – og sikre den.

Volvo Guld-kontrakt
Den bedste måde at sikre driftstiden på er en Volvo Guld-kontrakt, der inkluderer al forebyggende vedligeholdelse og lastbilreparation for et fast månedligt gebyr. Lastbilen fjernkommunikerer desuden med værkstedet for at gøre dine besøg så effektive som muligt. Din lastbil holdes i den bedst mulige form, og du har fuld kontrol over dine omkostninger. Hvis de kørte kilometer varierer, kan du vælge Flexi-Guld-kontrakten, der giver dig samme dækning, men mod et gebyr, der er tilpasset rytmen i din virksomhed.

Referenceklient

Vi har opbygget vores varemærke ved hjælp af vores Volvo-lastbile. De er driftssikre, og det er vigtigt, når man vil have opgaver.

Er du klar til at få fart på?

Tal med din lokale Volvo Trucks-forhandler for at finde den bedste løsning til din transportvirksomheds opgaver inden for containertransport.