Trucks

Lær mere om, hvordan vi understøtter dette segment i den interaktive segmentbrochure

Uanset hvor du skal hen

SKOVBRUGS- OG TØMMERTRANSPORT

Trang plads, lavthængende grene, elendige veje og stejle stigninger – du har set det hele. Transport af tømmer, træflis og skovbrugsprodukter kræver kompetence og præcision af både dig og dit udstyr. Vi leverer løsninger, der hjælper dig med at udføre mere på kortere tid og Løsninger, der er bygget til hård brug og aldrig svigter dig.

Volvo FH16

Fremragende komfort og enorm kraft

 

Vigtige produktoplysninger

Effekt: 550-750 hk.

Rummelige og komfortable førerhuse i fem størrelser. Optimeret til tunge opgaver og lange afstande. Fleksibelt chassis til opbygning.

 

Brændstofmuligheder

Diesel, HVO.

 

Vigtige funktioner

Volvo Dynamisk Styring med personlige indstillinger og stabilitetsassistent. I-Shift med krybegear. Bakgear med flere hastigheder. Tandemakselløft. Forstærket front.

Volvo FH

Fremragende komfort og effektivitet

 

Vigtige produktoplysninger

Effekt: 420-540 hk.

Rummelige og komfortable førerhuse i fem størrelser. Optimeret til lange afstande.

Fleksibelt chassis til opbygning.

 

Brændstofmuligheder

diesel, LNG, biodiesel, HVO.

 

Vigtige funktioner

Volvo Dynamisk Styring med personlige indstillinger og stabilitetsassistent. I-Shift med krybegear. Bakgear med flere hastigheder. Tandemakselløft. Forstærket front.

Volvo FMX

Bygget til krævende terræn

 

Vigtige produktoplysninger

Effekt: 330-540 hk.

Sikkert og komfortabelt førerhus i seks størrelser. Optimeret til høj kapacitet under krævende forhold. Fleksibelt chassis til opbygning.

 

Brændstofmuligheder

Diesel, HVO, biodiesel.

 

Vigtige funktioner

I-Shift med ultralave krybegear. Tandemakselløft.

Volvo Trucks-funktioner til din drift

Udforsk de løsninger, der er udviklet for at gøre dit liv lettere og din drift endnu bedre.

Op til 750 hestekræfter, der er lette at tæmme
Med en Volvo har du den kraft, du har brug for, lige ved hånden. Bag rattet på Volvo FH16 betyder det op til 750 hk og 3.550 Nm moment. Kraften er der, når du har brug for den, og det gør Volvo FH16 let at køre.

I-Shift med krybegear
Få fremragende startevne, selv med fuld last – og fuldstændig kontrol over kraften ved meget lave hastigheder. Med I-Shift med krybegear behøver du hverken at gå på kompromis med brændstoføkonomi eller startevne.

Sikkert ned ad bakke med ESP-vogntogsbremsen
Lastbil og anhænger med fuldt læs ned ad en skråning. ESP-vogntogsbremsen aktiverer sættevognens hjulbremser for at rette vogntoget op og undgå saksning.

Traction control
Grænsefladen giver dig detaljeret kontrol over lasten på hver enkelt aksel, bogietrykfunktionen og alle dine differentialer. Du skal bare dreje traction control-knappen med uret for at få et bedre greb.

Optimer med I-See
I-See anvender data om topografien til at optimere hastighed og gearskift på dine ruter for at forbedre brændstofeffektiviteten.

Forstærket front
Den robuste front med den kraftige kofanger og bundpladen beskytter de vigtige dele og gør lastbilen velegnet til hårdhændet brug.

Volvo Dynamisk Styring, som du kan lide det
Leder du efter perfekt stabilitet og kontrol i alle hastigheder kombineret med mindre belastning på dine skuldre? Så se nærmere på Volvo Dynamisk Styring.

Ekstern styring
Volvo Dynamisk Styring tilbyder muligheden for fjernstyring. Dermed kan du styre lastbilen, selv når du ikke sidder i førerstolen.

Komfortable førerhuse
Alle vores førerhuse byder på høj komfort, lav støj og masser af plads. Til dig og de ting, du har brug for.

Manøvredygtigheden
Vi har gjort det lettere at køre lange vogntog med mange aksler. Løbe- og pusherakslerne har store styrevinkler. Og med tandemakselløft føles det som at dreje med kun én trækkende aksel, selv om du har tandemtræk.

Udsynet
De store vinduespartier og veldesignede spejle giver fremragende udsyn. Desuden kan du tilføje op til otte kameraer og få kamerabillederne vist på sidedisplayet. Det giver dig fuld kontrol.

Forhjulstræk efter behov
Automatic Traction Control aktiverer den trækkende foraksel, når du har brug for den. Og ud igen, når du ikke har.

Plads til en kran
Når du vælger et af vores lave lange førerhuse, er der plads til en kran ovenpå.

Værn om din driftstid med en Volvo Guld-kontrakt
Den bedste måde at sikre driftstiden på er en Volvo Guld-kontrakt, der inkluderer al forebyggende vedligeholdelse og lastbilreparation for et fast månedligt gebyr. Lastbilen fjernkommunikerer desuden med værkstedet for at gøre dine besøg så effektive som muligt. Din lastbil holdes i den bedst mulige form, og du har fuld kontrol over dine omkostninger. Hvis de kørte kilometer varierer, kan du vælge Flexi-Guld-kontrakten, der giver dig samme dækning, men mod et gebyr, der er tilpasset rytmen i din virksomhed.

Referenceklient

Vi skal altid holde øje med brændstoføkonomien og optimere brændstofforbruget, for vi kører altid med fuld last.

Din arbejdshest venter

Tal med din lokale Volvo Trucks-forhandler for at finde den bedste løsning til din transportvirksomheds opgaver inden for skovbrug og tømmertransport.