Trucks

Lær mere om, hvordan vi understøtter dette segment i den interaktive segmentbrochure 

Her er alle tallene enorme

Tung transport

Når du skal løse de allertungeste opgaver, skal du gøre noget ud over det sædvanlige – noget, ingen andre kan. Du er ekspert, og dine udfordringer er unikke. Vores løsninger sikrer, at får fuld kontrol over tingene, uanset om du langsomt er ved at sætte i gang eller kører i et jævnt tempo. Du kan faktisk få en lastbil, der tilbyder fremragende startevner med vogntogsvægte op til 325 ton. 

Volvo FH16

Masser af kræfter og komfort

 

Vigtige produktoplysninger

Effekt: 550-750 hk.

Rummelige og komfortable førerhuse i fem størrelser. Optimeret til lange afstande. Fleksibelt chassis til opbygning.

 

Brændstofmuligheder

Diesel, HVO.

 

Vigtige funktioner

I-Shift med krybegear. I-Shift til vanskelige anvendelsesformål. Bakgear med flere hastigheder. 750 hk-motor. Høj vogntogsvægt, 325 ton.

Volvo FH

Fremragende komfort og effektivitet

 

Vigtige produktoplysninger

Effekt: 420-540 hk.

Rummelige og komfortable førerhuse i fem størrelser. Optimeret til lange afstande.

Fleksibelt chassis til opbygning.

 

Brændstofmuligheder

diesel, LNG, biodiesel, HVO.

 

Vigtige funktioner

Volvo Dynamisk Styring med personlige indstillinger og stabilitetsassistent. I-Shift med krybegear. Bakgear med flere hastigheder. Tandemakselløft. Forstærket front.

Volvo Trucks-funktioner til din drift

Udforsk de løsninger, der er udviklet for at gøre dit liv lettere og din drift endnu bedre.

I-Shift med ultralave krybegear 
Få fremragende startevne med vogntogsvægte op til 325 ton – og fuldstændig kontrol over kraften ved meget lave hastigheder. Og du behøver hverken at gå på kompromis med brændstoføkonomi eller startevne. 

Op til 750 hestekræfter, der er lette at tæmme 
Med en Volvo har du den kraft, du har brug for, lige ved hånden. Bag rattet på Volvo FH16 betyder det op til 750 hk og 3.550 Nm moment. 

38-tons bogie 
En slidstærk løsning, der øger din lastkapacitet. Vores tunge bogie kan klare et bogietryk på op til 38 ton med lethed.

Akseltryk og traction control 
Grænsefladen giver dig detaljeret kontrol over lasten på hver enkelt aksel og alle dine differentialer. Du skal blot dreje knappen med uret for at øge vejgrebet.

Sikkert ned ad bakke med ESP-vogntogsbremsen 
Lastbil og anhænger med fuldt læs ned ad en skråning. ESP-vogntogsbremsen aktiverer sættevognens hjulbremser for at rette vogntoget op og undgå saksning. 

Robust front 
Den robuste front med den kraftige kofanger og bundpladen er designet til verdens hårdeste terræn. Den beskytter vigtige dele som forlygter og motorkomponenter. Der skal mere end klipper og grus til at stoppe dig. 

Udsynet
De store vinduespartier og veldesignede spejle giver fremragende udsyn. Desuden kan du tilføje op til otte kameraer og få kamerabillederne vist på sidedisplayet. Det giver dig fuld kontrol.

Trækstang
Du kan skubbe eller trække ekstreme laster med trækstangen, der er integreret i fronten. Det er perfekt, når du skal koble to eller flere lastbiler sammen i et vogntog.

Bremsekapacitet til ethvert behov
Vores tillægsbremser giver dig fuld kontrol i alle situationer. Retarderen giver stabil kapacitet ved høje hastigheder. Og kombineret med I-Shift med krybegear dækker Volvo-motorbremsen dine behov, selv ved virkelig lave hastigheder.

Volvo Dynamisk Styring, som du vil have det 
Er du på jagt efter perfekt stabilitet og kontrol ved alle hastigheder – og mindre belastning af skuldrene, selv med ekstreme laster? Så se nærmere på Volvo Dynamisk Styring. 

Rummelige førerhuse
Alle vores førerhuse byder på masser af plads til dig og de ting, du har brug for. Med op til 220 cm indvendig ståhøjde giver Globetrotter XL-førerhuset fremragende komfort til livet på vejen. Og hvis det ikke er nok, er der et endnu mere rummeligt alternativt – Globetrotter XXL. 

Volvo Guld-kontrakt 
Den bedste måde at sikre driftstiden på er en Volvo Guld-kontrakt, der inkluderer al forebyggende vedligeholdelse og lastbilreparation for et fast månedligt gebyr. Lastbilen fjernkommunikerer desuden med værkstedet for at gøre dine besøg så effektive som muligt. Din lastbil holdes i den bedst mulige form, og du har fuld kontrol over dine omkostninger. Hvis de kørte kilometer varierer, kan du vælge Flexi-Guld-kontrakten, der giver dig samme dækning, men mod et gebyr, der er tilpasset rytmen i din virksomhed.

Referenceklient

Under den slags forhold er det fantastisk at kunne stole på lastbilens styretøj og automatgear. Det giver ro i sindet, så man kan koncentrere sig om kørslen uden at bekymre sig.

Er du til de tunge sager?

Tal med din lokale Volvo Trucks-forhandler for at finde den bedste løsning til din transportvirksomhed.